

Haber: Barış GÜZELTÜRK
Akşam saat 20.15'te oynanan Banaz Köyü ile Tekke Işıklar Köyü karşılaşması öncesinde sahaya inen Başaran, her iki takımın futbolcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Başaran, iki takıma da yeni sezon için başarı dileklerini iletti.
Karşılaşma öncesinde Banaz Köyü ve Tekke Işıklar Köyü takımlarına birer plaket takdim eden Başaran, köyler arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bu organizasyonun önemine dikkat çekti. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Başaran, Karaçayır'daki futbol coşkusuna ortak oldu.
Binlerce futbolseverin takip ettiği organizasyonda tribünlerde yerini alan Seyit Mehmet Başaran, turnuvanın açılış gününde maçları yerinde takip eden tek siyasi parti il başkanı olarak da dikkat çekti. Gösterdiği ilgi ve destekle hem sporcuların hem de futbolseverlerin takdirini kazanan Başaran, Karaçayır'ın renkli atmosferine katkı sağlayan isimlerden biri oldu.