BARUT CANLI YAYINDA HEPSİNİ AÇIKLAYACAK!

02/03/2024
02
MAR
2024

2019 yılında Bolu Belediyesinde yaşanan görev değişimi sonrası oluşturulan yeni Bolu Belediyespor yönetimi git gide yok olup giderken kulüp kapanma noktasına da geldi. Bolu Belediyesi tarafından geçen 5 yıl içinde desteklerin tamamen geri çekilmesi ile ortada ne kulüp kaldı, ne sportif başarılar ne de sporcu. İşte bunların hepsi canlı yayında açıklanacak.

2019 yılında onlarca branşta binlerce sporcusu ile ulusal bölgesel tüm branşlarda zaferden zafere koşan ve Bolu'da sporun lokomotifi olan Bolu Belediyespor kapıya kilit vurma aşamasına geldi. 2019 yılında Bolu Belediyesinde yaşanan görev değişimi sonrası oluşturulan yeni Bolu Belediyespor yönetimi çaresizlik içinde herşeye rağmen voleybol takımı ile Sultanlar Ligi sevinci yaşasa da bu da verilmeyen destekler nedeniyle ite-kaka 2 sezon sürdü. Önce hentbol takımı kapanan ardından ferdi branşlardan tek tek çekilmek sorunda kalan Bolu Belediyespor, amatör futbol takımına kendi haline, en son destk verilemesi nedeniyle Sultanlar Liginden 1. lige düşen voleybol takımını da kendi seyrine bıraktı. Ferdi branşlarda hem ülke çapında hem de uluslarası şampiyonlarda "Bolu"nun adını zaferde zafere taşıyan Bolu Belediyespor geldiği noktada terk edilmiş durumlara düştü. 

BÜYÜK SES GETİRECEK

İşte tüm bu yaşananları kulüp başkanı Sinan Barut canlı yayınla Spor14'de açıklayacak. Videoları yüzbinler izlenen ve büyük bir kitleye sahip olan Bolu2nun en büyük spor haber portalı Spor14 canlı yayını yine bu programla ses getirecek. Programın detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

  

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.
 

   

1 yorum yapılmış

  • Muratsenil 3 Mart 2024 • 07:35

    YILLARDAN BERI BOLU LU BIR OYUNCU VE ANTRENORU KADRONA ALMAZSAN OLACAGI BUDUR.BU SENE BU KADAR YOKLUKTA BILE BIR TANE BOLULU OYUNCU VE ANTRENOR YOKTU.REMZIYE TAYFUN HAMIT VE BUNUN GIBI HOCALARI VE OYUNCULARINI ARKANI CEVIRIRSEN SONUN BOYLE OLUR.TAMAMEN BOLULU OYUNCULARDAN KURULU GURKAN VE SELCAN HOCALARIN KADIN VE ERKEK HENTBOL TAKIMLARINI NEDEN KAPATTILAR CANLI YAYINDA SORARSANIZ SEVINIRIM.TABI VOLEYBOLDADA NEDRN BOLULU OYUNCU OYNATMADIKLARINI.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.