BAHRİ KAYA HOCADAN BOLUSPOR CAMİASINA SELAM VAR

12/11/2022
12
KAS
2022

Bir dönem Boluspor'da başarı ile görev yapan Teknik Direktör Bahri Kaya takımı ile Aydın'da birlikte yer alan Bolu Belediyespor kafilesi ile bir araya geldi. Kaya Boluspor'u yakından yakın takip ettiğini süper lig yolunda kırmızı beyazlı ekibin bu sezon başarıya ulaşacağını belirtti.

2011-2012 sezonunda Boluspor'u bir süre çalıştıran tekik direktör Bahri Kaya Misli.com Sultanlar ligindeki temsilcimiz Bolu Belediyespor'un kafilesi ile Aydın'da bir araya geldi. Görev yaptığı 3. lig ekibi Beyoğlu Yeni Çarşıspor'un Efeler 09Spor ile oynayacağı maç için Aydın'da kafilemizin de yer aldığı aynı otelde konaklayan Bahri Hoca Bolu Belediyespor sportif direktörü Faik Mert Dönmez ve yazarımız Vedat Özkan ile bir araya geldi. Boluspor hafızalarının tazelendiği sohbette teknik direktör Kaya "Boluspor'u takip ediyorum. Bu sezon daha başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum. Bolu'nun Misli.com Sultanlar Liginde bir takımının olması ise büyük bir başarı. İki ekibe de yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.  Bolu'ya selamlarını da ileten Teknik Direktör Bahri Kaya ile Bolu Belediyespor sportif direktörü Faik Mert Dönmez ve yazarımız Vedat Özkan koyu bir spor muhabbeti gerçekleştirdi. 

Bahri Kaya'nın çalıştırdığı Beyoğlu Yeni Çarşıspor'da Boluspor eski futbolcuları,  Mutlu Güler ve Cengizhan Şarlı 'de yer alıyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.