Bahri hoca "Kayseri'ye mutlaka kazanmaya gidiyoruz"

13/03/2012
13
MAR
2012

Boluspor tekik direktörü Bahri Kaya Erciyesspor maçı öncesi yapılan ilk idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam Kasımpaşa maçını değerlendirirken, Erciyesspor karşısında mutlaka sahadan mutlaka 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade etti.
 
 
“Futbol şansı Pazar günü yanımızda değildi”
 
Gerçekten bizim hak etmediğimiz bir sonuç oldu. Pazar günkü oyunumuzla galibiyeti hak ettiğimizi söyleyebilirim. Ama buna rağmen en azından berabere bitirebilirdik diye düşünüyorum. Futbol şansı bizim yanımızda değildi.
 
 
“Tolga Özkalfa zamanı çaldı”
 
Üst ligdeki hakemlerin aşağıya gelip maç yönetmeleri gerçekten bizleri gururlandırıyor. Bu bize çok önemli bir rahatlık veriyor. Ama biraz daha iki tarafında çıkarlarını korumak adına hareket etmesini beklerdim. Maçın ilk yarısında 8 dakika oynanmamış süre var. Uzatma 2 dakika. Bizde kronometre tutuyoruz. Bizde toplam 5 tane kronometre var. Rakip kaleci Tolga’nın maçı ağırdan alması, ikinci yarıda 6 tane oyuncu değişikliği, yine sakatlıklar, oyunun durması verilen uzatma sadece 4 dakika uzatma. Ben bu maçın süresinin çalındığı inancındayım. İki dakika fazla oynasaydık gol atar mıydık, sorun bu değil. Biz her an için o maçı lehimize çevirebilecek mücadele verdik ama sevgili Tolga hocamdan iki tarafında çıkarlarını koruyan bir düdük çalmasını beklerdim. Şunu söyleyeyim. Bu mücadelede 1 golü bulabilseydik, skoru lehimize çevirebilir, ikinci golü de bulabilirdik. Ama maalesef istediğimiz olmadı.
 
“Kasımpaşa maçında iki sakat bir cezalı verdik”
 
Hemen bu müsabakayı unutup önümüzdeki haftaya bakmak zorundayız. Ama bu müsabakada da çok önemli 2 oyuncumuzu sakat verdik. Biliyorsunuz Gencer ikinci yarının hemen başında sakatlandı. Arka adalesinde bir yırtık oluştu. Yaklaşık 3 hafta bizimle birlikte olmayacak. Emre Toraman’ın da maçın henüz başında böyle bir sıkıntısı vardı. Oynadıkça ve saha ağırlaştıkça bu sakatlığı ilerledi ve oyundan aldık. Çekilen MR sonrası ufak bir yırtık tespit edildi ve bir süre bizimle birlikte olmayacak.
 
“Hava şartları idman yapamamamıza neden oluyor”
 
Hiç kimseyi suçlamıyorum ama bu kadar çok sakat vermemizin sebebi saha şartlarından dolayı. Bolu’da istediğimiz antrenman planlaması yapamayış olmamızdandır. Benden önceki hocalarımın sıkıntıları da aynıydı. Maalesef iki tane sakat oyuncumuz var. Birde dört sarı kart cezalısı oyuncumuz Kenan var. Ama kadromuz çok zengin, Omar Wade sakatlığını geçirdi ve aramıza döndü. Onu hemen oynatmamız mümkün değil ama takım idmanlarına başladı. Eksikler ne olursa olsun, kadromuz çok geniş ve çok zengin. Elimizdeki mevcut kadroyla elimizden gelenin en iyini yaparak mücadelemize devam edeceğiz.
 
“Mücadelemiz ilk altıya kalabilmek”
 
Sonuçta sıralamaya bakınca matematiksel anlamda ilk iki şansımız olmasına rağmen, artık önümüzde çok geçmemiz gereken rakipler var. Öyle bir sıralama varki, 3, 4 ve 5’inci sıradaki takımlar bile bize olan puan farklarını istemediğimiz şekilde artırıyorlar. Bu yüzden ilk iki sevdasından öte ilk altıya kalabilmek adına var gücümüzle mü
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.