AYAKLARINIZA YÜREKLERİNİZE SAĞLIK ÇOCUKLAR...

28/01/2018
28
OCA
2018

TFF 1. ligde 9'uncu haftadan bu yana inanılmaz bir çıkış yakalayan Boluspor 19. hafta maçında sahasında konuk ettiği lider Ümraniyespor'a 1-0 mağlup oldu. Maç boyunca üstün taraf olan ve sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan kırmızı beyazlıların son bölümlerindeki baskıları da sonuç vermeyince konuk ekip Ümraniyespor bulduğu tek golle Boluspor'u mağlup etmeyi başardı.

KADRODA 3 İSİM DİKKAT ÇEKTİ 

 

Lig’de teknik direktör Sait KaraFırtınalar ile yoluna dolu dizgin devam eden Boluspor 19’ncu hafta da evinde lider Ümraniyespor’u ağırladı. Giresunspor maçı kadrosuna göre Boluspor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar farklı bir 11’le sahaya çıktı. Karafırtınalar sahaya Yusuf Emre, Melih Okutan ve Andre Santos'u ilk on birde sahaya sürdü. Kırmızı beyazlılar da Yusuf Emre Gültekin ile Burak Asan lig’de ilk kez beraber 11’de sahaya yer aldılar.

İLK YARIDA NELER KAÇTI NELER

İki takımında kontrollü bir şekilde başladığı maçın ilk yarısında Boluspor, Poepon ve Akabueze önderliğinde kırmızı beyazlı forvetler birçok gol şansını değerlendiremedi. Boluspor'un tecrübeli forveti Poepon ile 25’nci dakikada yüzde yüzlük bir gol şansında yararlanamadı. İlk yarının sonunda iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

DEĞİŞİKLİKLER BU KEZ SKORA YANSIMADI

İkinci yarıya etkili başlayan taraf Boluspor oldu. Özellikle 70’nci dakikaya kadar rakip kaleyi ablukaya alan Boluspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Rakip Ümraniyespor ise 73’ncü dakika İbrahim Akdağ ile  aradığı golü buldu ve 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberliği yakalamak için özellikle ikinci yarıda oyuna giren Sefa yılmaz ve Guido Koçer ile Boluspor bir türlü aradığı golü bulamadı. Maçı Ümraniyespor 1-0 galip ayrılarak aldığı 3 puanla ligde liderliğini sürdürdü.

Bu sonuçla Boluspor 27 puanda kalırken haftaya lider giren Ümraniyespor puanını 38 yaptı ve koltuğunu sağlamlaştırdı. Haftaya Boluspor Gazişehir Gaziantep takımına konuk olacak. Ümraniyespor ise Adanaspor ile evinde karşılaşacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.