AVRUPA BAŞARISI SPORUN MERKEZİNDE KONUŞULDU

26/02/2019
26
ŞUB
2019

Avrupa Kulüpler Şampiyonasında bir üst lige yükselen Bolu Belediyespor Kadın Hokey takımının başarısı Sporun Merkezinde konuşuldu. 

Editörümüz Vedat Özkan'ın hazırlayıp sunduğu Sporun Merkezinin bu haftaki konukları Bolu Belediyespor kulüp başkanı Engin Alemdar ve Hokey takımı antrenörü Yasin Yükseler'di. Geçtiğimiz hafta Fransa'dan dönen Kadın Hokey takımın başarısı ana gündem konusu olurken, Bolu Belediyespor'un tüm halka yayılan spor faaliyetleri hakkında başkan Engin Alemdar bilgiler verdi. 

Ödeneği gelen ancak çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapılamayan açık Hokey sahasının sürecini anlatan Bolu Belediyespor Kulübü başkanı Engin Alemdar "Bu sahanın yapımı tamamlandığı taktirde Avrupa organizasyonlarını ülkemize Bolumuza alabileceğiz. Bolu'da hem salon hem de açık saha Hokey maçları ve turnuvaları olabilecek. Bu da ülkemizin ve Bolumuzun tanıtımına önemli katkı sağlayacak" dedi.

Bolu Belediyespor'un 3 bini geçen sporcu sayısı ile nüfusa göre en büyük spor kulübü olduğunun altını çizen Alemdar "Her geçen gün büyüyoruz. Bolu'da her eve her aileye spor yaptırmak istiyoruz. Önemli bir sivil toplum örgütü olduk. Başkanımız Alaaddin Yılmaz'ın destekleri ile hedefimiz daha büyük.  Bize her alanda her konuda maddi manevi destek veriyor" dedi. 

Kulüp olarak bir spor salonuna ihtiyaçlarının olduğunu altını çizen başkan Alemdar "Bu konuda Bolu Belediye başkan adayımız Fatih Metin'in önemli projeleri var. 60 civarında spor branşını kulübümüz bünyesinde barındırmak istiyoruz. Tabiki bu kapsamda bir spor Kompleksi en büyük hayalimiz. Gerçekleştiği taktirde Bolu'da herkese bir spor branşını yaptırmak istiyoruz" dedi.

14 yıldır birlikte oynayan Hokey takımının başarısında en büyük pay sahibi olan ve bu sporu Bolu'ya kazandıran milli takım antrenörü Yasin Yükseler ise "Türk insanına güvendiğimiz taktirde neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Fransa'da iyi bir turnuva geçirdik. Bizim derdimiz Bolu'ya bir turnuva kazandırabilmek. Bolu'da 200 civarında sporcumuz Hokey sporunda aktif olarak yer alıyor. Amacımız bu sayıyı arttırıp daha sağlıklı nesiller yetiştirmek en büyük arzumuz" dedi.      

İşte o programın tüm detayları;

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.