ATALAY TRANSFERİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

01/08/2023
01
AĞU
2023

Boluspor'un son olarak Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Atalay babacan transferinin detayları belli oldu.

Kırmızı beyazlı transfer komitesinin bonservis bedeli vermeden aldığı Atalay'ın transferinin detaytlarıda ortaya çıktı. Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Boluspor, Atalay Babacan'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-Beyazlılar, Atalay için bonservis bedeli ödemeyecek. Bolu temsilcisi; Cimbom'a 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun ikinci satışından yüzde 50 pay verecek. Aslan'ın Atalay Babacan'ı satın alma önceliği de bulunuyor.

Atalay Babacan'ın kariyeri

Denizlispor altyapısından 2013'te Galatasaray'a gelen Atalay Babacan'ın kariyerinde Ümraniyespor, Adanaspor, Sarıyer ve Galatasaray takımları bulunuyor.

Sarı-kırmızılı formayı üçer Süper Lig ve Türkiye Kupası ile 1 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçında terleten 23 yaşındaki futbolcu, 1 kez gol sevinci yaşadı.

1 yorum yapılmış

  • MustafaArif 2 Ağustos 2023 • 03:33

    Bu cocugu eger banko oynatirlar da cidden sabrederlerse gercekten cok cok iyi bir futbolcu aldiklarina kanaat getirirler. Mac istikrari vermeleri gerekiyor! Alt yas gruplarinda ne zaman arka arkaya 10 mac oynadi, ondan sonraki 20 macta döktürdü bu cocuk. Milli takim maclarinin ve uefa genclik liginin maclarinin ozetlerini izleyin. Gercekten super ligde bile banko oynayabilecek bir cocuk bu! Ama risk almiyorlar. Ha bir de kimi kimsesi yok ha futbol piyasasinda. Sacma sapan bir menajeri var ah

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.