ASUMAN BAŞKANDAN EN GÜZEL EN SADE ZİYARET!

27/03/2023
27
MAR
2023

Spor Toto 1. Ligde yarın Samsunspor ile karşılaşacak olan Boluspor'a CHP Bolu Milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin'den başarı dileği geldi. Alışagelmişin dışında kalabalık bir grup yerine Boluspor'a her zaman destek olan iş insanı eşi Aydoğan Tekin ile birlikte ziyaret eden Asuman Şentürk Tekin'i başkan Savaş Abak karşıladı.

Ligde salı günü Samsunspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Boluspor'a destek vermek için başkan Savaş Abak'ı ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin ve eşi Aydoğan Tekin başkan Savaş Abak ile görüştüler. Samsunspor maçı için başarı dileklerini iletmek üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten CHP Bolu Milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin yaptığı açıklamada "Bolumuzun gözbebeği ve en büyük değerlerinden Boluspor’umuza ve başkan Savaş Abak ile yönetimine önemli Samsunspor maçı öncesi başarılar dilemek için ziyaret ettik. Boluspor’umuzu temsil eden futbolcularımız teknik heyetimiz ve yönetimimiz Bolu için ellerinden geleni yapacaklarından hiç şüphem yok. Başarılar diliyorum" dedi. 

"ZİYARETİN TEK AMACI BAŞARI DİLEĞİ"

Her seçim döneminde kalabalık gruplarla, stadyum müjdeleri ve havaya sıkılan destek sözlerinin aksine sade bir ziyaret ve başarı dileği gündem olurken, gerçekleşen sade ziyaret oldukça olumlu karşılandı.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.