Arslan Göztepe ile imzaladı

28/12/2011
28
ARA
2011

Boluspor'un eski teknik direktörü Cihat Arslan Göztepe ile 3,5 yıllığına anlaştı. Kulüp binasında yapılan imza töreninin ardından genç teknik adam ayağının tozu ile takımının kamp yaptığı Kuşadası'na hareket etti.

 

Yapılan törende konuşan Arslan "“İzmir’e geldiğim için mutluyum. Ama öncesinde büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Efsane kadronun şerefle giydiği bu formayı bize teslim ettiler. Ona yakışır şekilde mücadele ve hizmet edeceğiz. Kendimizi bu işe adayıp taraftarımıza ve camiamıza onur duyacakları bir takım yaratacağız. Bize bu görevi veren başta Başkanımız Sayın İmam Altınbaş, Futbol Direktörümüz Ali Gültiken ve Başkan Vekilimiz Serdar Samur’a sonsuz teşekkür ediyorum. Gerekli takviyelerle bu takımı ayağa kaldırıp layık olduğu yerlere taşıyacağız. Takviyenin dışında önemli olan takımın iç dinamiklerini ayağa kaldırmak. Bu takımda çok yürekli ve çok yetenekli futbolcular var. Bu işi tüm takım, tüm camia ve tüm taraftarımızla birlikte başaracağız” dedi.

 

Basın toplantısında yeni Teknik Direktörleri Cihat Arslan'ı basına tanıtan Göztepe futbol direktörü Ali Gültiken ise "Özcan Kızıltan’dan boşalan teknik adam koltuğuna gelecek hocamızla ilgili birçok teknik adamı gündemimize alıp görüştük. Ortak prensipler doğrultusunda Cihat hocamızla anlaşmaya vardık. Cihat hoca bu ligi, takımımızı ve oyuncularımızı çok yakından tanıyan bir Teknik Direktör. Bizim şampiyonluk hedefimize yeni hocamızla birlikte ilerleyeceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.