ARDA TURAN'DAN BOLUSPOR AÇIKLAMASI

06/05/2023
06
MAY
2023

TFF 1. Lig’in başarılı takımlarından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan yaptığı açıklamada kendileri için önemli olanın öncelikle Boluspor maçı olduğunu belirtti.

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve ligin başarılı takımları arasında gösterilen Eyüpspor’un Teknik Direktörü Arda Turan  yaptığı açıklamada, Süper Lig’e çıkmak için büyük bir mücadele verdiklerini belirterek “Süper Lig’e çıkmak istiyoruz ama maç maç gidiyoruz. Bizim için önemli olan öncelikle Boluspor maçı” ifadelerini kullandı.  

Ligin 5. sırasında yer alan Eyüpspor, Boluspor ile deplasmanda oynanacağı maçtan puanla dönerek Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde etmek istiyor.  

Boluspor ile Eyüpspor karşılaşması 16 Mayıs Salı günü Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

2 yorum yapılmış

  • haydaruslu 6 Mayıs 2023 • 19:32

    en beceriksiz antrenörlerden biri olan adam müsveddesi arkasındaki siyasi güce de güvenerek bolusporun iddiasının olmamasını ve oyuncularını sepetlemesini nazarı dikkate alarak önemli olan bolu maçı demiş.treni kaçıracaksın sen boludan önce dua et. pendik sakarya puan kaybetsin dinlendiğin hafta haftaya da sen boludan puan al.o zaman diğerleri de kaybetsin öncelikle pendik maç fazlası da yok

  • Berat 9 Mayıs 2023 • 04:03

    İlk galibiyetini önüne gelene 3 puan dağıtan..ligi bitirmiş Boluspor'un önünde alacak..eğer bu maçı kazanamazsa seyredin cümbüşü o zaman M.Ağar abisi bile kurtaramaz bu sahte kabadayıyı..,

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.