ARADA KARABÜK OLMASAYDI İŞİMİZ DAHA DA KÖTÜYDÜ

01/12/2018
01
ARA
2018

Spor Toto 1. lige müthiş bir başlangıç yapan ve ilk 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alan Boluspor durdurulamayan kötü gidişatına devam ediyor. Kırmızı beyazlılar son 5 maçın 4'ünü kaybederken arada sadece Karabükspor'ü yenebildi. 

Önceki sezonlara oranla daha farklı bir çizgi ile sezona başlayan Boluspor ilk 4 maçını da kazanmayı başardı. İç sahada Altay beraberliği ile ilk puan kaybını yaşayan Boluspor 9'uncu haftaya kadar 23 puan toplayan kırmızı beyazılar o haftadan sonra resmen durdu. Önce sahasında Gençlerbirliği daha sonra yine sahasında Denizlispor'a mağlup olan Boluspor Gaziantep'ten de puan getirtememişti. Kırmızı beyazlılar yine son iç saha maçında konuk ettiği Adana Demirspor'a mağlup olurken, bu arada sadece ligden düştü gözü ile bakılan Karabükspor'u yenebildi.    

RAKİPLERİMİZ PUAN BİLE VERMEDİ. HEM DE KENDİ SAHAMIZDA.

Boluspor Spor Toto 1. ligde muhtemel rakiplerinden puan alamadı. Kırmızı beyalzılar Gençlerbirliği, Denizlispor ve Adana Demirspor'a sahasında mağlup olurken, Gazişehir Gaziantep FK'ya deplasmanda mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı beyazlılar ilk altı içinde yer alan rakiplerinden sadece Ümraniyespor'u sahasında 1-0 mağlup edebildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.