Ankaragücü çalışmalar başladı. Yönetimden pirim dopingi

16/04/2013
16
NİS
2013

Birinci Lig'de 22 Nisan Pazartesi günü sahasında Boluspor'u ağırlayacak Ankaragücü, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren çalışmaya, futsal ligi maçlarında yer alan Hasan, Emre, Metin ve kaleci Gökhan ile ayağındaki sakatlığı devam eden Enes katılmadı.

Futbolcuların antrenman sırasında neşeli ve hırslı oldukları gözlenirken, ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve dar alanda prese dayalı çalışmayla tamamlandı.

Ankaragücü'nde sarı kart cezalısı Gürkan, Aytaç ve Serkan'ın yanı sıra sakatlığı devam eden Enes, Boluspor maçında forma giyemeyecek.

Ankaragücü, çarşamba günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. 

Samsun maçının galibiyet pirimi 3 bin TL

Öte yandan Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, Samsunspor maçının galibiyet primini kişi başı 3 bin lira olarak açıkladı.

Mehmet Yiğiner, yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin son dönemdeki yükselen form grafiğinin Samsunspor maçında da devam ettiğini belirtti. Yiğiner, "2 yılı aşkın bir süredir Ankaragücü üst üste iki maç kazanamadı. Son iki haftada alınan galibiyetler tüm camiaya hayırlı olsun. Samsunspor maçının galibiyet primini kişi başı 3 bin lira olarak belirledik" diye konuştu.

Üst üste kazanılan iki maçın takıma büyük özgüven oluşturduğunu anlatan Yiğiner, "Kalan 4 maçımızı da kazanırsak ligde kalma ihtimalimiz çok yükselir. Bunu başarmak zor ama imkansız değil. Ligde kalırsak, bunun primi de bir milyon lira" ifadelerini kullandı. 

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.