ANKARAGÜCÜ BOLUSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN...

13/05/2022
13
MAY
2022

Spor Toto 1. Lig'de son 2 haftaya girilirken gözler play-off ve kümede kalma mücadelesine çevrildi. Yarın aynı anda oynanacak 9 maç, TRT SPOR'dan dönüşümlü olarak, trtspor.com.tr'den ise ayrı ayrı yayınlanacak.

Spor Toto 1. Lig'de play-off oynayacak son takımla ligden düşecek 3 ekip son 2 haftada belli olacak. 37. hafta müsabakalarının tümünün yarın saat 16.00'da başlayacağı ligde Adanaspor haftayı maç yapmadan geçecek. 

Büyük heyecan yine TRT'de yaşanacak. aynı anda oynanacak 9 maç, TRT SPOR'dan dönüşümlü olarak, trtspor.com.tr'den ise ayrı ayrı yayınlanacak.Ayrıca kritik Eyüpspor-Kocaelispor mücadelesi ise TRT TÜRK'ten canlı yayınlanacak.

MKE Ankaragücü ve Bereket Sigorta Ümraniyespor'un doğrudan Süper Lig'e yükseldiği, Royal Hastanesi Bandırmaspor, İstanbulspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un play-off'u garantilediği ligde son iki hafta öncesi 51 puanlı Eyüpspor, play-off için en avantajlı takım konumunda bulunuyor.

49 puana sahip Tuzlaspor ile 47'şer puanlı Yılport Samsunspor ve Ankara Keçiörengücü de play-off için umutlarını sürdürüyor.

Düşme hattının 4 puan önünde, Eyüpspor'un 6 puan gerisinde yer alan 12. sıradaki 45 puanlı Altaş Denizlispor'un da az da olsa play-off şansı bulunuyor.

Ligden düşme hattı

Balıkesirspor'un veda ettiği ligde düşme hattındaki 38 puanlı NasaDoge Menemenspor ile 41'er puana sahip Kocaelispor ve Bursaspor, yarınki müsabakalarını kaybetmeleri ve düşme hattının üzerindeki Altınordu ve Beypiliç Boluspor'un alacağı sonuçlara göre son hafta öncesinde ligden düşebilir.

Düşme hattındaki takımlardan NasaDoge Menemenspor'un Gençlerbirliği'ni konuk edeceği 37. haftada Bursaspor, play-off'u garantileyen Royal Hastanesi Bandırmaspor'la, Kocaelispor da teknik direktör İbrahim Üzülmez'le ilk maçına çıkacak ve Eyüpspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Bu 3 takımın üzerinde bulunan takımlardan Altınordu, lige veda eden Balıkesirspor'la İzmir'de, Beypiliç Boluspor ise Süper Lig vizesi alan MKE Ankaragücü ile deplasmanda mücadele edecek.

İşte 37. hafta maçlarının programı ve görev yapacak hakemleri:

MKE Ankaragücü-Beypiliç Boluspor: Ali Şansalan

Bereket Sigorta Ümraniyespor-Altaş Denizlispor: Ali Palabıyık

Altınordu-Balıkesirspor: Yusuf Ziya Gündüz

Manisa FK-Tuzlaspor: Turgut Doman

Eyüpspor-Kocaelispor: Cüneyt Çakır

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ankara Keçiörengücü: Direnç Tonusluoğlu

Yılport Samsunspor-İstanbulspor: Zorbay Küçük

NasaDoge Menemenspor-Gençlerbirliği: Mustafa Kürşad Filiz

Royal Hastanesi Bandırmaspor-Bursaspor: Abdulkadir Bitigen

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.