ANKARA'DAN DA BOŞ DÖNÜYORUZ

15/10/2017
15
EKİ
2017

TFF 1. ligin 8. haftasında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Ankaragücü'ne konuk olan Boluspor bu maçtan da istediği sonucu alamadı. Lige verilen arada sakatlarının Alim dışında hepsinin iyileşmesi ve tam kadro gidilen maçın ilk bölümlerinde yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen kırmızı beyazılar mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldılar.  

Ertuğrul, Renato, Pedro, Furkan, Caner, Yusuf, İshak, İrfan, Melih, Sefa, Rydell on biri ile sahaya çıkan Boluspor'da kaleci Ertuğrul, Furkan, Sefa bu sezon ilk kez mücadeleye on birde başladılar. Andre Santos'da yedek kulübesinde yer alırken, Guido sakatlıktan kurtulduktan sonra Santos ile birlikte 2. yarıda forma şansı bulan isim oldu.

İlk yarının ilk 10 dakikasında rakip kalede etkili olan Boluspor 3 net pozisyondan yararlanamazken, Ankaragücü ilk devrenin son dakikasında önce Ertuğrul'un gereksiz ileri gönderdiği top, daha sonra da dönen topta Pedro Franco'nun zamanlama hatası ile kalesinde golü gördü.

İkinci yarıda oyuncu değişikliklerinde Andre Santos, Bentley ve Guido hamleleri yapan Boluspor rakip kalede zaman zaman pozisyon bulsa da kırmızı beyazlılar aradığı golü bulamadılar.

Sezona oldukça iddialı başlayan ekibimiz ligdeki kötü gidişatına bu maçlada son veremedi ve 8 hafta sonunda sadece 8 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR...

8. dakikada Boluspor'un sağ taraftan geliştirdiği atakta İshak'ın ortasında Furkan'ın kafası boş kale yerine auta gitti.

11. dakikada Romano'nun yaptığı ortaya kimse dokunamadı. Çizgi üzerinde giden topu savunmadan Erdem son anda topu uzaklaştırdı.

15. dakikada Kenan'ın ortasında İlhan'ın kafa şutu, direğin üstünden dışarı çıktı.

18. dakikada Ankaragücü gole çok yaklaştı. Umut'un şutu üst direkten döndü. Dönen topa Sedat vurdu savunmada Renato çizgi üzerinde topu uzaklaştırdı.

14. dakikada Mehmet'in ortasına penaltı noktasında yükselen İlhan'ın kafa vuruşu direğin üstünden auta gitti.

45+1. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahasına giren M.Umut Nayır, kalecinin sağından topu filelere gitti. 1-0 

48. dakikada M.Umut Nayır'ın pasında Kenan'ın yaklaşık 25 metreden çektiği şut üst direği sıyırarak auta çıktı.

87. dakikada direkten dönen topu Mehmet Umut Nayır tamamladı. 2-0.

5 dakikalık uzatma bölümünde başka pozisyon olmadı ve Ankaragücü karşılaşmayı 2-0 kazanan taraf oldu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.