ANKARA SPONSORU SERKAN SÜZGEN

18/12/2020
18
ARA
2020

Oynadığı 9 maçını kazanarak Türk Voleybol camiasında dikkat çeken takımların başında gelen Bolunun Sultanları Ankara'da Sigorta Shop Kalecik Belediye ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Bu mücadelenin sponsorluğunu ise iş insanı, Boluspor yönetim Kurulu Üyesi Yorglass Cam San. ve Tic. A.Ş. İşletme Müdürü Serkan Süzgen üstlendiği belirtildi.

Kulüpten yapılan resmi açıklmada başkan Sinan Barut iş insanı, Boluspor yönetim Kurulu Üyesi ve Yorglass Cam San. ve Tic. A.Ş. İşletme Müdürü Serkan Süzgen'e teşekkür etti. 

İŞTE O AÇIKLAMA; 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginin ilk yarısında oynadığı 9 maçı da kazanan Bolunun Sultanları ilk devrenin son maçında deplasmanda Sigorta Shop Kalecik Belediye ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadelenin sponsorluğunu iş insanı, Boluspor yönetim Kurulu Üyesi Yorglass Cam San. ve Tic. A.Ş. İşletme Müdürü Serkan Süzgen üstlendi.
Başkanımız Sinan Barut yaptığı açıklamada "Bolumuzu Sultanlar Ligine taşımak isteyen Kadın Voleybol takımımıza bu önemli maçta destek veren, yükümüzü hafifleten iş insanı Yorglass Cam San. ve Tic. A.Ş İşletme Müdürü Serkan Süzgen'e teşekkür ediyorum" dedi. 

Bolumuza voleybol ve hentbol başta olmak üzere tüm salon sporlarını sevdiren kulübümüz Bolu Belediyesporumuza destek veren iş insanı, Boluspor yönetim Kurulu Üyesi Yorglass Cam San. ve Tic. A.Ş. İşletme Müdürü Serkan Süzgen beye camiamız olarak şükranlarımızı sunuyoruz.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.