ANDRE SANTOS'TAN CENGİZ UMUT'A MESAJ

24/01/2018
24
OCA
2018

Boluspor'un tecrübeli oyuncusu Andre Santos sitemiz editörü Vedat Özkan'ın hazırlayıp sunduğu Merkez TV'de yayınlanan Sporun Merkezi programına katıldı. Cengiz Umut Meraş ile birlikte yönlendirilen soruları cevaplandıran Santos Cengiz Umut'un gelecekte çok başarılı bir sol bek olacağını belirtti. Tercümanı Can Otay ve takım arkadaşı Cengiz Umut ile keyifli geçen programın ana hatları şöyle...  

"CENGİZ UMUT EN İYİSİ OLACAK"

Asıl mevkisinin sol bek olduğunu belirten Santos Cengiz Umut iyi ve özverili çalışıyor. Elimden geldiğince ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Gelecekte o bu ilkenin en iyi savunma oyuncularından olacak dedi. 

"SÜPER LİGDE BOLUSPOR FORMASI GİYMEK İSTİYORUM"

Boluspor ile süper lige çıkmak ve kırmızı beyazlı takım forması ile süper ligde forma giymek istediğini de sözlerine ekleyen Santos başkanımız yönetimimiz ve hocamız transfer yapmayacaklarını söyleyerek bize güvendiklerini belirttiler. Bu da takımda özgüveni arttırdı. Takım arkadaşlarım ve teknik heyetimizle kenetlendik. Bu sene süper lige çıkarak yeni sezonda süper ligde Boluspor forması giymek istiyorum dedi. 

"DAHA ÇOK KATKI YAPMAK İSTİYORUM"

Fiziki olarak kendisini daha iyi hissettiğini de belirten Santos Antalya kampının kendisine çok iyi geldiğini geçen sezonki performansının üstüne çıkarak takıma daha çok katkı yapmak istediğini belirtti.  

"ÜMRANİYESPOR MAÇINA TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ"

Taraftara da mesaj veren tecrübeli yıldız artık "Hedefe adım adım ilerliyoruz. Bu yolda en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Kalan 16 maçın 9'unu içeride oynayacağız. Bu iç saha maçlarında taraftarımız biraz daha bize katkı verirlerse hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi. Ümraniyespor maçında tribünleri dolu görmek istediklerini, bu maçtan 3 puanla ayrılarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istediklerini belirtti.          

Programın tamamını izlemek için tıklayın....

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.