

10 farklı ilden gelen yaklaşık 100 sporcunun katıldığı müsabakalarda genç cimnastikçiler, performanslarını sergileyerek dereceye girebilmek için mücadele ediyor. Sporcuların teknik becerileri ve disiplinleriyle dikkat çektiği organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.
Açılış programında konuşan İl Müdürü Emrullah Güler, Anadolu Yıldızlar Ligi’nin genç sporcuların gelişimi açısından önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.
Gençlerin spor yoluyla bir araya gelmesine katkı sağlayan müsabakaların, dostluk, kardeşlik ve fair-play anlayışı içerisinde tamamlanması temenni edilirken, Bolu’nun sporun ve gençliğin buluşma noktalarından biri olmaya devam ettiği vurgulandı.
Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik 1. Etap 5. Grup Müsabakaları, çeşitli kategorilerde gerçekleştirilecek yarışmaların ardından sona erecek. Sporcular, hem bireysel hem de takım sıralamalarında başarılı sonuçlar elde edebilmek için performanslarını ortaya koyacak.