AMATÖREVİNDE MUTLU SON. KULÜPLER ODALARINA KAVUŞTU

05/11/2014
05
KAS
2014

Amatör evinde çalışmalar sona erdi. Yıllardır yapımı devam eden kulüplerin soyunma odalarını ve sosyal tesisin olduğu amatör evinde geçtiğimiz akşam kuralar çekilerek kulüplerin soyunma odaları belirlendi. Kura çekimine Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl temsilcisi Cemalettin Metin, ASKF yönetim kurulu ve spor kulüp yöneticileri katıldı.

Bolu’da Karaçayır futbol sahalarının bulunduğu yerde kulüplere yaptırılan amatör tesisi tamamlandı. Kulüplerin kullanacakları soyunma odaları da kura ile belirlendi. 20 takıma yaptırılan soyunma odaları takımlara teslim edildi.

 

 

Kura çekiminde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya Şahan şunları söyledi: “Amatör evinin kura çekiminde bir araya geldik. Şu anda tesisimiz bitmiş bulunuyor. Her takımımızın kendine ait soyunma odası var.  Bu sezon geçireceğimiz sezonla alakalı yaklaşık 15 kalem soyunma odalarına malzeme aldık. Bu malzemelerimizin çoğu büro malzemeleri olarak alındı. Masa sandalyeden tutun odalardaki kırtasiye malzemelerine varıncaya kadar alımı yapıldı. Ben özellikle amatör camiamızda ve amatör bir işi gönülden seven maddi çıkar aramadan işi yapan anlamına geliyor amatör. Profesyonel kişi ise bu işi meslek edinmiş kişidir. Profesyonel amatörün temelinde ise gönüllülük esasına dayanır. Bu saatte amatör iş için burada toplanıyorsa bu bir gönüllülük esasına göre yapılıyor. Yapılacak aktive ilgilide katkı sağlıyoruz. Amatör evi dediğimiz zaman isminden de anlaşıldığı gibi çocuklarımızın sporcularımızın nezih temiz yerde soyunmaları giyinmeleri olan bir hizmet binasını bitirmiş bulunuyoruz. Bu çalışmaları yaparken biz amatör camiayı bir yerde toplayan onların sohbet edebileceği vakit geçirebileceği buluşma noktası haline getirebilme adresi haline getirmek istiyoruz.  Böyle tesisler bir çok ilde farklı noktalarda yapılmış önemli merkezlerden bir tanesi. Kayseri’de de var. Bunun yanında iki tane doğal cim, konferans salonu, ASKF binası, TÜFAD binası kulüplerin kendilerine ait toplanma yerlerinin oluştuğu bir bina hizmet vermekte.  Bizim ise şuanda bitirdiğimiz ve kulüplerimize hizmetine vereceğimiz üstünde bir sosyal tesis birde altında 20 tane soyunma odası olan bir yeri hizmete sunuyoruz ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tesis  tüm kulüplerimize hayırlı olsun.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.