AMATÖR KÜMEDE PLAY-OFF HEYECANI

05/02/2023
05
ŞUB
2023

Akay Kardeşler Bolu 1. Amatör Kümede Play-Off heyecanı başladı. İlk haftada Aladağspor, Geredespor ve Bolu Belediyespor 3 puana uzanan takımlar oldular.

Karaçayır futbol sahalarında oynanan müsabakalar oldukça zevkli geçti. Amatör futbola gönül verenlerin tribünleri doldurduğu maçlarda sporseverler 3 maçta 8 gol izlediler. Günün Bolu Belediyespor Özel İdare Köroğluspor'u 1-0 mağlup ederken, şampiyonluk gedefi ile yoluna devam eden Geredespor, Dörtdivanspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Gününü son maçında ise Play-off'a kalmayı Play-Out maçlarında garantileyen Aladağspor Kıbrıscıkspor'u 3-0 gibi net bir sonuçla yenmeyi başararak ilk haftayı galibiyetle tamamlayan takımlar oldular. 

Karaçayır'ı dolduran yüzlerce taraftar futbola ve gole doyarken Spor14 TV ekranlarından sporseverler Aladağspor Kıbrıscıkspor maçını canlı izlediler. Bolunun en büyük spor haber kanalının canlı yayınladığı ve Vedat Özkan'ın anlattığı maçta mavi beyazlılar ikinci yarıda bulduğu goller ile 3 puana uzandılar.     

PLAY-OFF MAÇLARI BUNDAN SONRA SPOR 14'TV'DE

Play-Off'un ilk haftasında Aladağspor Kıbrscıkspor maçını naklen yayınlayan Spor14 TV, Vedat Özkan'ın anlatımı ile ve 3 kamera ile bundan sonra her pazar günü tüm maçlar naklen yayınlanacak.

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.