Altıparmak ''Futbolcularım soyunma odasında ağladı''

15/04/2013
15
NİS
2013

Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Soyunma odasında ağlayan futbolcularımızın olması bu birlik ve beraberliğin göstergesi oldu" dedi.

Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, gün içinde oynanan maçların sonuçlarından sonra Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını final olarak gördüklerini hatırlatarak, "Rakiplerimizin puan kaybetmesinden sonra bize final gibi olacaktı. Erciyesspor'a hiç pozisyon vermedik. Verdiğimiz ilk pozisyondan sonra golü yedik. İstemediğimiz bir sonuç oldu. Ama futbolcularımızın mücadelesinden memnunum. Futbolcularımızın ortaya koyduğu futboldan dolayı en bir puan almak istiyorduk. Ama olmadı. Futbolcularımız iyi oynadı. Çok tahlisiz bir şeklide maçı kaybettik. Ama çok önemli şeyler kazandık. Biz takım ruhunu, birlik ve beraberliği kazandık. Soyunma odasında ağlayan futbolcularımızın olması bu birlik ve beraberliğin göstergesi oldu. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.

 

 
"Kayseri Erciyesspor açısından çok önemli bir maçtı" diyen Altıparmak, "Onlara önde baskı yaptık. Bizim üzerimize yapacağı baskıyı engelledik. Erciyesspor'un da bizimde fazla pozisyonumuz yoktu. Bu mücadeleden sonra burada puan alamamamız bizi üzdü. Şimdi 4 adet final maçımız var. Bu maçlara hazırlanacağız" şeklinde konuştu.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.