ALTINORDU MAÇI VE SANTOS-FENERBAHÇE HABERİ İLE İLGİLİ

19/11/2016
19
KAS
2016

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı maç sonunda spor14 muhabiri Korhan Varol Öztürk'e açıklamalarda bulundu.

Altınordu maçını değerlendiren Çarıkcı "Altınordu iyi bir takım zor bir maç oldu. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. İlk yarıda iyi oynamadık ikinci yarıda daha iyi oynadık.  Kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Penaltı moral bozukluğuna sebep oldu. İyi bir yoldayız hedefimizde  3 maç vardı. Bu  3 maçın üçünden de galibiyetle ayrılmak var ilkini aldık. Bandırmaspor ve Balıkesirspor maçlarından da  inşallah galibiyet alırız" dedi.

Boluspor’un geleceği ile ilgili konuşan Başkan ifadelerinde şunları söyledi.  "Boluspor da Altınordu modeli var. Altınordu genç ve yetenekli bir takım kurmuşlar. Taraftarımızın beklentileri belli devreye 5 maç kaldı. Ara devrede transferler olabilir. TFF 1. lig uzun bir maraton. Bu maratonda iyi yoldayız. Ara devre de büyük bir boşluk olacak. Maçın 2. yarısında oyundan düştük. Bu maçlardaki düşmelerin sebebi maçlara ara verilmesinden kaynaklı.’

SANTOS BOLU'DA ÇOK MUTLU

Boluspor Başkanı’nı Andre Santos’un Fenerbahçe’ye gideceği ile ilgili dedikodulara da cevap verdi: ‘Santos ile Fenerbahçe’nin arasındaki bir şey, ama şunu çok iyi biliyorum Santos Bolu’da olmaktan çok memnun."

Haber: Korhan Varol Öztürk

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.