ALTAY DEPLASMANINDA "BOLUSPOR TRİBÜNÜ" OLMAYABİLİR

30/11/2022
30
KAS
2022

Boluspor'un Altay ile deplasmanda oynayacağı maçta misafir tribününe Göztepe'li bazı taraftarların misafir Pasolig kartı ile Boluspor tribününe girmeye çalışacakları öğrenildi. Haberi öğrenen Boluspor yönetiminin ise olaylı Göztepe Altay maçı sonrası hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Altay maçı için kendilerine açılacak olan bölümü açtırmayabilecekleri belirtildi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan olaylı Göztepe Altay maçında çıkan olaylar sonrası Göztepe'li bazı taraftarların bu hafta oynanacak olan Altay-Boluspor maçında misafir tribüne  girmek istedikleri öğrenildi. Misafir Pasolig kartı çıkartarak bu karşılamayı Boluspor taraftarı için ayrılan bölümde izlemek için çalışma yürüttükleri belirtilirken, Boluspor yönetimi olası provake olayların önüne geçmek için harekete geçti. 

Boluspor yönetiminden misafir tribünün açılmamasının daha uygun olacağı kararı ağır basarken, iki İzmir ekibinin arasındaki sorunlar sonrası İzmir'e taraftar götürmeyeceği ve misafir tribün istemeyebilecekleri öğrenildi. Hem Altay kulübü ile hem de İzmir emniyeti ile temasa geçen Boluspor yönetiminin hafta sonuna doğru kararını bildireceği belirtildi.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.