

Haber: Okan ÖZDEMİR
Karaçayır Sentetik-3 Sahası’nda oynanan karşılaşmada Alıçören Köyü, Ömerler Köyü’nü 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek A Grubu’nda önemli bir galibiyet elde etti.
Ancak maçın önüne geçen olay, Alıçörenli futbolcuların seremoniye ellerinde taşıdıkları pankart oldu. Futbolcular sahaya, “Köyümüzde Asfalt Şantiyesi İstemiyoruz! Köyümüzü Kirletmeyin!” yazılı pankartla çıktı.
Tribünlerde bulunan futbolseverler, çevreye ve yaşam alanlarına dikkat çeken bu anlamlı mesajı alkışlarla destekledi. Alıçören Köyü futbolcuları, sporun sadece rekabetten ibaret olmadığını, aynı zamanda toplumsal konularda farkındalık oluşturmak için de önemli bir platform olduğunu gösterdi.
Karşılaşmayı 5-0 kazanarak sahadan üç puanla ayrılan Alıçören Köyü, hem futboluyla hem de çevre duyarlılığına dikkat çeken pankartıyla günün en çok konuşulan takımlarından biri oldu. Sporun birleştirici gücüyle verilen bu mesaj, kamuoyunda da takdir topladı.
1 yorum yapılmış
doğayı talan edene oy vermeye devam edin. burada değil sandıkta gücünüzü göstereceksiniz