Ali hocanın kafasındaki Boluspor böyle olacak!

22/07/2013
22
TEM
2013

 Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde çift antrenman yaparak güç depolayan Boluspor'da, teknik direktör Ali Beykoz futbolcuların pestilini çıkartıyor. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular daha sonra kondisyon çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın son bölümünde çift kale yapan futbolcuların bir hayli istekli oldukları gözlendi.

Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Ali Beykoz, "Aramıza yeni katılan oyuncular var. Uyum sorununu ortadan kaldırmak için sezonu erken açtık. Şu anda çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Futbolcular artık isyan ediyor. Bu çalışmaların meyvesini ligde toplayacağız" dedi.

Koşan bir takım yaratma çabasında olduklarını açıklayan Ali Beykoz, "İleride baskı yapan, hızlı oynayan ve koşan bir takım yaratmak için çalışıyoruz. Sezonda farklı varyasyonlar yaparak maçlara çıkaacğız. Bunun planlamasını yaptık. İçeride ve deplasmanda oynayacağımız karşılaşmalara göre şablonumuzu belirleyeceğiz. İnşallah kaliteli ve iyi bir Boluspor izlettiririz" diye konuştu. 

Medyabolu.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.