Ali hocadan Orhun'a önemli görev

22/09/2013
22
EYL
2013

Boluspor'da sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen ve yedek soyundurulan Dimitrov'un yerine Ali hoca bu maçta Orhun'a formayı verdi. Genç oyuncu ile birlikte ilk haftadan beri takımın banko ismi olan Emre ekibimizin kanatlardaki yükünü çektiler.

Boluspor'da yıllardan beri alt yapıdan gelen oyuncular neden oynatılmaz soruları sorulurken, bu yıl Ali hoca önce Emre'yi ilk maçtan itibaren sol kanatın değişmez oyuncusu yaptı. Tecrübeli hoca bu maçta da Orhun'a sağ kanatta şans verirken, bu kanar için Gökhan Emreciksin ve Onur'un yerine Orhun'u tercih ederek, gençlere bir kez daha güvendiğini ortaya koydu. Orhun maç genelinde zaman zaman ortaya koyduğu etkili oyunu ile takımımızı pozisyonlara sokmayı başardı. Genç oyuncu yerini 71. dakikada Dimitrov'a bıraktı.

İlk kez Boluspor formasıyla ilk 11’de sahaya çıkan genç futbolcu Orhun Öztürk maç sonunda ise “Güzel bir galibiyet aldık. Öncelikle takım arkadaşlarımı ve ağabeylerimi kutluyorum. Hocalarım ve oyuncu arkadaşlarıma bana verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Forma giyip elimden geleni yaptım ve kazandığımız için mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.