ALİ HOCA KIRIKHAN'DA TARİH YAZDI

15/05/2016
15
MAY
2016

Boluspor eski Teknik Direktörü Ali Beykoz Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Kırıkhanspor ile imkansız denileni başardı. Ligin ikinci yarısının üçüncü haftasında kesin düşecek dedikleri Kırıkhanspor'un başına geçen Beykoz'un takıma dokunuşu ile düşme potasından kurtulmaya çalışan Kırıkhanspor yükselişe geçerek sezonu 9.sırada tamamladı. Kırıkhanspor’a Eski futbolcularımızdan Müfit İkizoğlu ile birlikte giden Ali Beykoz’un başarısı, “mucize” olarak konuşuluyor.

Futbolculuk hayatında bir çok başarıya imza atan ve Teknik Direktörlükte de başarılar almaya devam eden Boluspor eski Teknik Direktörü Ali Beykoz son olarak imkansızı başardı. Sezona Spor Toto 3.Lig 3. grupta mücadele eden Gölcükspor ile başlayan Beykoz, Gölcükspor ile yollarını ayırdıktan sonra bir süre uzun süre dinlemek isteyerek gelen teklifleri geri çevirdi. Sezonun ikinci yarısının üçüncü haftasında Spor Toto 3.Lig 1.grupta mücadele eden, daha evvel çalıştırdığı ve kümede kalma savaşı veren Kırıkhanspor kötü gidişatın biletini teknik direktör Ali Eren Beşerler'e keserek yollarını ayırma kararı aldı.

Kırıkhanspor Ali Beykoz’a Teslim edildi

Teknik direktörlük koltuğu için hemen arayışlara başlayan Kırıkhanspor, uzun süren görüşmeler sonrası tecrübeli çalıştırıcı Ali Beykoz ile anlaşarak takımın en zor gününde yanında olmasına ikna etti. Ali Beykoz ve yardımcısı Boluspor'da yıllarca başarılı bir futbolculuk hayatı geçirmiş ve son olarak Boluspor'da menajerlik görevinde bulunmuş Müfit İkizoğlu takımın başına geçtikten sonra sanki Kırıkhanspor'a sihirli bir değnek dokundu ve Kırıkhanspor bu iki tecrübeli çalıştırıcı ile yükselişe geçti.  Kırıkhanspor Ali Eren Beşerler yönetiminde çıktığı 21 karşılaşmada yalnızca 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken, 15.sırada yer aldı. Teknik Direktörlük değişiminden sonra Ali Beykoz yönetiminde 14 karşılaşmaya çıkan Kırıkhanspor, 6 galibiyet, 3 beraberlik, 5'te mağlubiyet alarak, ligi 9.sırada tamamladı. Kesinlikle ligden düşer denilen Hatay temsilcisi Kırıkhanspor ligi 9.sırada tamamlayarak büyük bir sürprize imza attı. İmkansız denenin başarılmasıyla Kırıkhan’da herkesin gönlüne giren Teknik Direktör Ali Beykoz önümüzdeki sezon için henüz bir karar vermiş değil. Gelen teklifleri değerlendiren ve çok yorucu geçirdiği sezon sonrasında da boş durmayan Beykoz, şimdi finallere yükselme karşılaşmalarını izliyor. Bolu’dan yetişerek başka yerlerde görev yapan teknik adam ve yardımcısının başarısı herkese örnek olmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon Bolu dışında bir takım çalıştırması halinde, Boluspor alt yapısından yetişen birçok futbolcuyu almak istediği de gelen bilgiler arasında.

Bolu Olay

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.