ALİ GÜNEŞ HOCA YAZDI: YANLIŞTAN DÖNMEK

11/12/2017
11
ARA
2017

 

Teknik direktör Ali Güneş Gazişehir Gaziantepspor FK Ankaragücü maçını kaleme aldı. Sosyal medyadan yayınladığı yazı şöyle;

Gazisehir Gaziantep kendi sahasında oynadığı lider Ankaragücü karşısında iyi başlamadığı ve ilk çeyrekte kalesinde net pozisyonlar gördüğü maçın geri kalan dakikalarında çok pozisyon zenginliği yaratamasa da topa daha çok sahip olan,hücumu düşünen rakibinin oyun kurmasına ve kendi sahasından rahat çıkmasına izin vermediği maçın 39.dakikasinda Webo'nun penaltı golü ile öne geçerek önemli bir avantaj elde etmişti.

İkinci yarıda da oyun Gazişehirin ...üstünlüğü ile devam ederken Gökhan Alsanın şık golü herkese artık bu iş bitti mesajı vermişti.
Bu dakikalardan itibaren iki takımdan da oyuna giren oyunculardan biri olumlu diğeri olumsuz katkı vererek maça damga vuran isimler olmuşlardı.

Ankaragucünde Doka topla buluştuğunda hücumsal anlamda takımına önemli katkılar verirken,Gazişehir Gaziantep 'de ise sakatlanan Muhammet Reisin yerine,skor avantajını korumak düşüncesi ile defansın önüne monte edilen Akakpo'nun rakibi karşılamaktaki ve top kullanmadaki yetersizliği oyunun akışını bir anda Ankaragücü lehine çevirmişti.

Ankaragücü İlhanın penaltı ve Özgür Özkayanın kendi kalesine attığı gollerle beraberliği yakaladıktan sonra ataklarını devam ettirerek artık galibiyet için Gazişehir defansını zorlamaya başlamıştı.

Oyuna aldığı Akakpo'nun takımının bir anda oyun kurgusunu ve üstünlüğünü bozarak rakibe verdiğinin farkına varan Erkan hoca bana göre doğru bir kararla Akakpo'yu dışarı aldığı andan itibaren kötü giden oyundaki dengeyi tekrar yakaladı ama o zamana kadarki süre içerisinde atı alan Üsküdarı coktan geçmişti.

Sedat Akçay,Umut Nayır ve Gençer gibi çok önemli oyuncularından yoksun Gaziantepe gelen ve kötü gününde yakaladığı rakibini elinden kaçırarak iki puan kaybeden Gazişehir Gaziantep inşallah kaybedilen bu puanları lig sonunda aramaz diyerek futbolun içinde olan herkese sevgi ve saygılar.

( Trübünlerdeki ayrı bir güzellik ise başkan Adil Konukoğlu ile beraber bakanı,milletvekilleri,valisi ve belediye başkanlarının verdiği bütünlük mesajı Gaziantep için ne kadar önemli ve değerli isede aynı birlikteliği göz göre yapılan yanlışlarla yılların Gaziantepsporu'nu bitirme noktasına getirenlere rağmen en azından maddiyatı bıraktık manevi olarak ihtiyaç duyulan bu zor günlerde trübünlerde yer alınması Gaziantepspor içinde ayrı bir anlam taşıyarak Gazianteplileri çok mutlu edecektir.)

Ali Güneş

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.