ALİ BEYKOZ HOCANIN YENİ GÖREVİ

01/11/2016
01
KAS
2016

İlimizin yetiştirdiği önemli futbol adamlarından teknik direktör Ali Beykoz yine zorlu bir göreve geldi. Geçtiğimiz yıl Kırıkhanspor'u düşme hattından çıkaran Ali hoca bu kez 3. lig 3. grupta zor günler geçiren Denizli BBSK'yı kurtarmak için kolları sıvadı.

9 haftada 3 hoca değiştiren Denizli BBSK, 4.teknik adam olarak Ali Beykoz ile anlaştı. Spor Toto 3.lig 3.grupta sezona 2 milyonluk 18 transfer yaparak, şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ligde 5 puanla 14.sıraya gerileyen Denizli BBSK, 9 haftada 3 hoca değiştirirken, Kulüp Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre 4. hoca olarak Ali Beykoz ile anlaştı.

ALİ HOCA İLE ANLAŞILDI

Lige Bülent Demirkanlı ile başlayan 4.hafta Beyhan Çalışkan’a görev veren, 7.hafta sonunda Çalışkan’ı da gönderip Gökhan Kaynak ile anlaşan Denizli BBSK, 2 hafta çalıştığı Kaynak ile yollarını ayırıp 52 yaşında ki Ali Beykoz ile anlaştı.

KIRIKHAN'I İPTEN ALMIŞTI

Geçen sezon Kırıkhanspor’da çalışan ve düşme hattında ki takımı ateş hattından çıkaran Beykoz, ilk kez Ege Bölgesi’nde çalışacak. Çarşamba günü sözleşme imzalayacak olan Beykoz, öğleden sonra kırmızı beyazlılarla ilk antrenmanına çıkacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Akın Çelik, Ali Beykoz’un 3.ligi bilen deneyimli bir ekibe sahip olduğu için tercih ettiklerini söyledi. 

FUTBOL OYNADIĞI VE ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Boluspor, Konyaspor, Adanaspor, Bursaspor, Zonguldakspor ve Denizlispor’da futbol oynayan Beykoz, Boluspor, Düzcespor, Kırşehirspor, Alibeyköyspor, Siirtspor, Gölcükspor ve Kırıkhanspor’da teknik direktörlük yaptı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.