ALADDİN YILMAZ RESMEN ADAY ADAYI

17/03/2023
17
MAR
2023

Bolu Belediye eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti’den aday adayı olurken, parti il binasında düzenlenen törende konuşan Yılmaz, “Milletvekilliğinin nasıl yapılacağını herkese göstereceğim” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda aday adaylığını basın açıklamasıyla duyuran Alaaadin Yılmaz, yaptığı istişareler sonunda, sorumluluk alması gerektiğine kanaat getirdiğini ifade ederek, “Bir sorumluluk üstlenmemiz gerekiyordu. Arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerde, şahsımıza karşı bir ilgi olduğu ifade edilmişti. Biz de partimiz, bizim sayemizde 1 oy fazla alacaksa, bu sorumluluktan kaçamayız dedik. Neden, bu partinin kurucu il başkanlığı gibi bir şerefi, üstüne Bolu Belediye Başkanlığı gibi bir şerefi bana bahşetmiş. Bundan sonra benim yapacağım, yapmayacağım önemli değil. Bizim için şahsımızla ilgili bir beklentimizin olmadığını bilesiniz. Ama bizim pozisyonumuz itibariyle eğer 1 oy fazla alma şansımız varsa, biz vebalimiz gereği aday adayı olmak zorundayız” dedi.

LAF ETMESİNİ BECEREMEM AMA İŞ YAPMASINI BECERİRİM

Yılmaz, icra insanı olduğunu ifade ederek, “Ben icracı bir adamım. Laf etmesini beceremeyebiliriz. Ama iş yapmasını becerip becermediğimizi herkese gösterdiğimiz kanısındayım. Biz o dönemdeki çalışmalarımızı da tek başına da yapmadım. Belediyedekinden, memuruna, başkan yardımcılığına kadar, meclis üyelerimizden arkamızdaki partimize kadar birbirimizi denetleyerek ve birbirimizin sözlerinin yerine getirilmesini kontrol ederek çalıştık” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.