ALADAĞSPOR'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

19/09/2022
19
EYL
2022

37 yıldır Bolu'da amatör spora aralıksız hizmet eden Aladağspor kulübü olağanüstü kongresini gerçekleştirdi.

Bolu Amatör kümede 1985'den bu yana faaliyetlerini sürdüren ve sayısız sporcu yetiştirerek futbol dışında ki diğer branşlarda da yer alan Aladağspor kulübü, yeni yönetimini seçti. Aladağspor kulübünün tesislerinde üyelerinin büyük katılımı ile gerçekleştirilen kongre sonrası 15 yıldır başkanlık görevini sürdüren Ayhan Ceyhan ve ekibi görevi Tahir Çetin ve ekibine devretti. Yeni yönetim kurulu ilk iş olarak eski başkanı verdiği plaket ile onurlandırıken, 1985'den gelen onur ve gururla Aladağspor bayrağını daha yükseklere taşıyacaklarını belirttiler. 

Kulüpten kongre ile ilgili yapılan açıklama şöyle: 

KULÜBÜMÜZ KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Aladağsporumuz olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. 2007-2008 sezonundan bu yana kulübümüzde başkanlığımızı yapan başkanımız Ayhan Ceyhan, gerçekleşen kongre sonrası görevini yeni başkanımız Tahir Çetin ve yeni yönetim kuruluna devretti. 

Kulüp sosyal tesislerimizde üyelerimizin büyük katılımı ile gerçekleşen ve tek liste ile yapılan kongrede yönetim kurulumuz şu isimlerden oluştu. Tahir Çetin, Nihat Demir, Gürkan Güler, Çetin Akçay, Erhan Karaçam, Muhittin Çetin, Erkan Aras, Fahrettin Yerlikaya, Harun Ceyhan, Murat Ceyhan, Ahmet Yazıcı. 

Kongrede göreve gelen yeni yönetim kurulumuz 15 yıldır başkanlığımızı yapan Sayın Ayhan Ceyhan'a bir teşekkür plaketi verdi. Başkanımız Ayhan Ceyhan, 15 yıllık başkanlık sürecinde Aladağspor’un menfaatlerini hep ön planda tuttuğunu belirterek, bu süreçte kendisine destek olan yönetim kurulu üyelerine, taraftarımıza ve camiamıza teşekkür etti. Eski başkanımız Ayhan Ceyhan her zaman kulübe destek olacağını da belirterek, bu 15 yıllık süre içerisinde birlikte çalıştığı tüm spor kulüplerine ve futbol taban birliklerine verdikleri katkılardan duyduğu memnuniyeti belirtti. 

Kongre sonrası görevi devralan başkanımız Tahir Çetin ise 1985'de kurulan ve aralıksız faaliyetlerini sürdüren Aladağsporumuzun bayrağını daha yukarılara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, kulübümüzü kuran ve yıllarca ayakta tutan tüm eski başkan ve yöneticilerimize teşekkür etti. 

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.