ALADAĞSPOR RUHU GERİ DÖNDÜ

23/12/2018
23
ARA
2018

ŞAMPİYON “KÜÇÜK KÖYÜN BÜYÜK TAKIMI” OLDU

Bolu Amatör Küme U 15 ligi final maçında Kıbrıscıkspor’u 2-1 yenen Aladağspor Bolu Şampiyonu oldu. Mavi beyazlılar Bolu’yu Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler.

Amatör kümenin köklü kulüplerinden Aladağspor 2002-2004 ruhu adını verdiği yeniden yapılanma ile alt yaş gruplarında proje takımı olarak ses getirmeye başladı. Bünyesinde genç oyuncuları barındıran Seben’in Kabak köyü halkının yönettiği Aladağspor projesinin ilk meyvesini U 15 liginde şampiyon olarak aldı. Gru maçlarını tek mağlubiyetle tamamlayarak play-of’a kalan mavi beyazlılar zorlu süreci namağlup tamamlayarak finalde Kıbrıscıksporla karşılaştılar. Maçın ilk golünü Kıbrıscıkspor 5’inci dakikada atarken Aladağspor 20’ci dakikada Canpolat, ve 27’inci dakikada Berkant ile cevap verdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda topa daha çok sahip olan Aladağspor oyununda kontrolüne elinde bulundururken, mücadele ilk yarıda atılan goller ile sona erdi.

Seben’in Kabak köyünün takımı ‘Aladağspor’ kupayı kaldırdı

Karşılaşmayı çok sayıda Aladağspor taraftarı izlerken Karaçayır’da oynanan maç sonunda büyük sevinç gösterileri vardı. Bayan taraftarlarında çoğunlukta olduğu mücadele sonunda Aladağspor’un kupasını Seben belediye başkanı Süleyman Özbağ, ASKF il başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol il temsilcisi Cemalettin Metin, ASKF yönetim kurulu üyesi Erhan Beykoz birlikte verdiler.

ÖZBAĞ KABAK KÖYÜMÜZ VE ALADAĞSPOR İLE GURUR DUYUYORUZ

 

Aladağspor’un şampiyonluğu il gurur duyduğunu belirten Seben belediye başkanı Süleyman Özbağ kendilerini kutluyorum, Köyümüzün bir takımının böyle organizasyonlarında olması hem Bolu spor camiasını hem de Seben halkını oldukça mutlu ediyor. Her zaman onların ermindeyim. finale çıkan Kıbrıscıkspor'umuzu da kutluyorum. Centilmence geçen bir maç oldu. Gençlerimizin emeklerine sağlık" dedi.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.