ALADAĞSPOR KAYNAĞI BULDU, PROJEYİ HAZIRLADI. SİZ SADECE YER BULUN!

25/08/2023
25
AĞU
2023

Kurulduğu 1985 yılından bu yana Bolu Amatör Kümede ses getiren ekiplerin başında yer alan GLS Grup Aladağspor hazırladığı yeni proje ile kulüp için tarihi bir adım atmaya hazırlanıyor. Kulüp yönetim kurulu İstanbul'da faaliyet gösteren bir firmadan aldığı söz ile Bolu'da içinde hem futbol sahasının yada antrenman sahanın olacağı, hem de kulübün kendi tesislerinin olacağı bir tesis kurmak için kolları sıvadı.

38 yıldır faaliyetlerini sürdüren Aladağspor hem kendi tesislerini kurmak, hem de bir çok spor dalında faaliyet göstermek için yeni bir proje hazırlığı içinde. Kulüp yönetimi İstanbul'da faaliyet gösteren bir firmanın sahibinden aldığı söz ile kendi tesislerini kurmak için yer arayışlarına başladı. Firmanın "Yeri bulun, size hem sahanızı hem de tesislerinizi yapayım. Yapacağımız tesis ile hem kulübün ekonomik yapısını güçlendirelim, kimseye muhtyaç olmayın hemde çok sayıda genci spor ile buluşturalım" sözleri ile çalışmalarına başlayan Aladağspor yönetim kurulu yer çalışmaları için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı ziyaret etti. 

ÖZCAN "BÖYLE BİR PROJEYE HER ZAMAN YER BULURUZ"

Özcan anlamlı ve güzel bir proje için Bolu'ya yatırım yapacak iş insanına ve GLS Grup Aladağspor'a teşekkür ederken "Henüz sporsever ve hayırsever iş insanımızı  tanımıyorum. İnşallah tanışma fırsatımız olur. Ancak ilimizin güzide kulüpleirnden GLS Grup Aladağspor için böyle büyük bir projeye destek verecek olması hem kulübümüz hem de sporcu gençlerimiz için çok önemli. Bolu'ya yapılacak her yatırım için biz de elimizden geleni yaparız. Yer konusunda Belediye olarak çalışmalarımıza başlıyoruz. Projeye uygun belediye sınırları içinde Aladağspor'u geleceğe taşıyacak bu yer için elizmiden geleni yapacağız. Bolu'ya yapılacak her yatırıma varız" dedi. 

"YIL SONUNA KADAR PROTOKOL İMZALANIR"

Başkan Özcan ayrıca yıl sonuna kalmadan GLS Grup Aladağspor'un hayırsever iş insanı tarafından yapılacak sosyal tesisler için yerin bulunacağını yer teslimi protokol töreninin imza aşamasına getireceklerini ifade etti.  

GLS Grup Aladağspor'un da yapılacak tesisler için bir an önce yer sorununu çözüp hayırsever iş insanı ile ilk kazmayı vurmak istedikleri öğrenildi. 

2 yorum yapılmış

  • MuhittinZELIK 27 Ağustos 2023 • 14:39

    Tebrikler Aladağspor. Umarım diğer kulüplere de örnek olur.

  • Berat 28 Ağustos 2023 • 03:28

    Tanju Özcan Boluspor'a verdiği büyük destekten! sonra şimdide Aladağspor'a destek verecek miş!! miş! miş! Hala inanlar varsa memleket niye bu halde şaşırmayın..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.