Alacaklarının yarısından feragat ederek ayrılıyor

07/01/2014
07
OCA
2014

Boluspor'la yollarını geçtiğimiz hafta ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Şen alacaklarından yarısından feragat ettiğini açıkladı.  Bugün Bolu'ya gelerek sözleşmesini fesh edecek olan Fatih herhangi bir takımla anlaşmadığını, Adanaspor gibi bir çok kulüpten teklif aldığını belirtti.  

 

Geçtiğimiz gün Boluspor yönetimi ile masaya oturup karşılıklı anlaşıp sözleşmesinin fesh edilmesine karar verilen tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Şen, PTT 1.Lig takımlarından Adanaspor ile anlaştığı basında yer alan haberler arasında.Basındaki bu haberler ile ilgili yetenekli futbolcu Fatih Şen, özel açıklamalarda bulundu.  

“BUGÜN İMZA ATMAYACAĞIM”

Şen, “Her yerde Adanaspor ile anlaştığım ve bugün resmi imzayı atacağım konuşuluyor. Öyle bir şey yok. Bu haberler nereden nasıl çıkıyor anlamıyorum. Evet Adanaspor’dan gelen bir teklif var ama ben daha Boluspor ile sözleşmemi bugün resmi olarak fesh edeceğim. Bir tek Adanaspor değil, bir çok takımdan teklif var ama daha ortada verilmiş olan bir karar yok. Herkes arayıp imza diyor. Şu an da ortada bir şey yokken bir takıma kendimi bağlayamam" dedi.

Bugün saat 16:00 uçağı ile Bolu’ya giderek, sözleşmenin fesh edilmesinden sonra gelen teklifleri değerlendirmeye başlayacağını söyleyen başarılı oyuncu, "Kafamda bir kaç takım var hepsiyle görüşeceğim ve benim için hangisinin daha doğru olacağına emin olursam kararımı vereceğim” diyerek sözlerini bitirdi.

Kırmızı-beyazlı ekipte yarım sezon forma giyen ve zaman zaman kaptanlık pazubandını taşıyan Şen, Boluspor Kulübü ile fesh anlaşmasında alacaklarının yarısını alıp kalan yarısından feragat etti.

Kaynak: Nihan Duman / Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.