Alaaddin Yılmaz “Ve dedim siz, sabote ediyorsunuz"

03/01/2014
03
OCA
2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 1965 Boluspor Taraftarlar Derneğine ve Yarenler Taraftarlar Derneğine ziyarette bulundu. Yılmaz, Boluspor ile ilgili konuları taraftar dernekleri ile masaya yatırırken kongre ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Boluspor kulübü başkanı yanlış yapmıştır. Doğru yapmamıştır. Saygısızca davranmıştır. Boluspor’un her şeyini curcuna ettiğimi, Boluspor’un kötüye gittiğinin sebebinin hep ben olduğum algılandı. Bugüne kadar Boluspor yönetim kurulunda kimin başkan olacağıyla ilgili hiç tasarrufumuz olmadı.” dedi. 
 

 

 

Yılmaz şöyle devam etti: “Biz ilk defa Boluspor’a elimizi soktuk. Müdahil olduk. Gördük ki Boluspor, bir parasal sıkıntıya doğru gidiyor. Bu sıkıntıların önüne geçilmezse yakın gelecekte değil bir üst liglere çıkmak, yeni bir yönetici olacak pozisyonu yakalayamayız. Boluspor, Allah göstermesin Düzce’nin, Adapazarı’nın ve Kocaeli’nin akıbetine gidebilir. Bizim Düzce kadar zenginimiz yok. Adapazarı ve Kocaeli kadar zaten yok. Eğer oralar bu dönüşü sağlayamadıysa, Bolu olarak bu dönüşü sağlamamamız zor. Boluspor kulübü başkanı yanlış yapmıştır. Doğru yapmamıştır. Saygısızca davranmıştır. İlk defa müdahale ediyoruz. Bundan önce hiç müdahale etmediğimiz halde hep sanki Boluspor kongrelerinde benim, işaret ettiğim adamın Boluspor başkanı, işaret ettiğim insanların yönetici olduğu ve Boluspor’un her şeyini curcuna ettiğimi, Boluspor’un kötüye gittiğinin sebebinin hep ben olduğum algılandı. Bugüne kadar Boluspor yönetim kurulunda kimin başkan olacağıyla ilgili hiç tasarrufumuz olmadı. Yönetime kimin gireceğiyle ilgili hiç tasarrufumuz olmadı. İç işlerine müdahale edeceğimizle ilgili hiç düşüncemiz olmadı. Bizden bir destek istediklerse sonuna kadar yanlarında oldum. Ama buna rağmen her kongre döneminde bizim aleyhimizde bir sürü yayınlar yapıldığını duydunuz. Bu yayınlar konusunda ne Boluspor yönetiminden bir yalanlama geldi. Ne Boluspor’u seven basın-yayın tarafından nede taraftarlar tarafından bir yalanlama geldi. Dolayısıyla bu konuda herkes suçludur. Susarak sanki benim, Boluspor’un iç işlerine müdahale ettiğim fikri doğuyormuşuzu algıladılar ve algılattırdınız. Siz de dahil olmak şartıyla, bunlar tamamen yanlış şeylerdi.”

 

“VE DEDİM SİZ, SABOTE EDİYORSUNUZ”

 

 

Boluspor’un maddi açıdan sıkıntıların çözülmediği takdirde, kırmızı beyazlılarda kötü gidişatın devam edeceğinin altını çizen Yılmaz şöyle devam etti:  “Boluspor başkanı biz varken neden böy

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.