"ALAADDİN BAŞKAN KÖTÜ GÜNÜMÜZDE BİLE YANIMIZDA"

21/03/2018
21
MAR
2018

Boluspor'un kendi imkanları ile ayakta kaldığını bunda da en büyük desteği Bolu'da ki esnafın, ve maça gelen taraftarın sağladığını belirten başkan Necip Çarıkcı Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz'ın da kötü günde bile yanlarında olduğunu söyledi. 

Bein Sports''da ki programda Bolusporla ilgili soruları yanıtlayan başkan Necip Çarıkcı "Vergi SGK borcumuz yok. Futbolcuların alacakları zamanında ödeniyor. FİFA, UEFA, TFF hiç biri ile sorunumuz borcumuz yok. Biz ayakları yer sağlam basarak giden bir kulübüz. Bugün liglerde görüyorsunuz. Bir çok takım ya battı, ya batmaya yakın. Puanı silinen alt liglere düşen büyük kentlerin takımların durumları içler acısı. Kulüpler yasası hemen çıkmalı. Yasa çıkmazsa bir çok kulüp sıkıntı yaşayacak. Bir takıma bir yönetim geliyor. Futbolculara büyük paralar veriyor. Başarısızlık geldi mi borçları bırakıp gidiyor. Bu böyle olmamalı. Yönetimler o borçlardan sorumlu olmalı. O zaman kimse oyunculara büyük paralar vaadi verip kulüpleri zor durumda bırakamaz. Her takım alt yapısında oyuncu çıkarmaya çalışır. Bu da Türk futbolunun kalkınmasını sağlar." dedi. 

 

Boluspor olarak küçük esnafın katkıları, taraftarın desteği ile ekonomiyi sağladıklarını söyleyen Çarıkcı "Bolu Belediye başkanımız Alaaddin Yılmaz Boluspor'un en büyük destekçisidir. O bize kötü günümüzde sahip çıkmış destek vermiştir. İyi günde herkes olur zaten. Boluspor'a yapımı devam eden bir ısıtmalı saha projesinde, yeni alınan otobüs konusunda ve sahaların bakımı için alınan traktör konusunda destekleri büyük. Her zaman yanımızda" dedi.  

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.