Akhisar'da maçın ardından kim ne dedi?

04/02/2012
04
ŞUB
2012

Akhisar Belediyespor ile Boluspor arasında Akhisar’da oynanan karşılaşmanın sonunda iki takım teknik direktörü maçı değerlendirdiler.

 

 

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan;” Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Lig’deki konumu olan her iki takımında kaybetmesi kendi adına sıkıntı olabilecek bir maçtı. İki takımda kontrollü oyun oynadı, pozisyonu yüksek bir maç değildi. Her iki takımda kapanarak savunma yapmadı. Genelde orta saha mücadelesi içinde geçti. Kazanmak istediğimizde kazanamadığımız Akhisar Belediyespor maçından alınan bir puan, Boluspor için iyi puandır. Çünkü Lig sonunda ikili averajları düşündüğünüzde buradan alına bir puan averaj açısında da bir avantajdı. Oyuncularım, kazanma adına, oyun adına iyi bir gayret gösterdiler. Tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Hamzaoğlu;” Bu gün söylenecek fazla bir şey yok. Her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti ve risk almayı tercih etmedi. Genelde orta sahada geçen bir maç oldu. Karşılaşmanın sonuna doğru beklediğimiz pozisyonu bulduk ama gole çevirtemedik. Sonuçta iki takımda 2 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta çok iyi bir oyunla iyi bir skor elde etmiş bir Boluspor ile oynadık. Bizimde geçen haftanın moral bozukluğu üstümüzde vardı. Onu unutturmak istiyorduk olmadı. Bu güm önde çoğalmada biraz sıkıntı yaşadık, rakipte disiplinli oynayınca pozisyon bulmakta zorlandık. Takımımım oyun disiplininden kopmadan 90 dakikayı tamamlaması bizi memnun etti. Önümüzdeki deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçımız var ona bakacağız. Eğer zirve mücadelesi veriyorsak, bu hafta oynayacağımız deplasman maçlarından iyi bir sonuçla dönmek zorundayız. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

 

 

 


www.spor14.com Akhisar Boluspor Ozetler ile spor14com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.