AK PARTİ'NİN BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAVAŞ ABAK MI?

09/08/2023
09
AĞU
2023

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın; Yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olarak isim tespitleri için talimat verdiği bir dönemde gerçekleşen bu ziyaret, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’a nabız yoklama olarak siyasi çevrelerce değerlendirildi.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’a, önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Son Milletvekilliği seçimlerinde adı aday adayları arasında geçmesine karşılık siyaseti düşünmediğinden dolayı siyasi partilerden gelen tekliflere olumlu yanıt vermeyen Abak’a, yerel seçimler öncesi dikkat çeken bir isim ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti kulislerinde adı Bolu Belediye Başkanı Aday Adayı olarak partililer tarafından telaffuz edilen Başkan Savaş Abak’ı, aynı zamanda Bolulu da olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn. Prof. Dr. Seyit Sertçelik ziyaret etti.

Bolu’da her kesim tarafından sevilen, iş ve cemiyet hayatında bugüne adı en ufak bir olumsuzlukla anılmayan, Bolu Halkı tarafından dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile takdir edilen İnşaat Yüksek Mühendisi Savaş Abak, ziyaretle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: Bolupostası.com 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.