AK Parti İl Teşkilatından Boluspor'a çıkarma

10/06/2013
10
HAZ
2013

AK Parti İl Teşkilatı, Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak ve beraberindeki İl yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

 

AK Parti teşkilatlarının gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memniyetini belirten Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, sözlerine “Bolu’nun ortak paydası olan Boluspor Kulübünü ziyarete geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” şeklinde başladı.  İnceayan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  

“Bizler de sizler gibi bir anma görevi yapıyoruz. Bizim hizmetimiz Boluspor bayrağını en iyi şekilde temsil etmektir. Sizlerinde görevi Bolu’ya hizmetler getirmek. Bu yolda beraber sizlerinde desteğiyle Boluspor’u hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. Burası para ve destekle yürüyen bir kuruluş. Bugüne kadar Ak Partinin yaptığı destekleri şükranla karşılıyoruz. Bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini inanıyorum. Sizlerden bu sezon daha çok destek bekliyoruz.”

 

“ÇOCUKLUĞUMUZDAN BUGÜNE KADAR, HER AŞAMASINDA BOLUSPOR’UN YANINDA OLDUK”

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan’ın ardından söz alan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, Ak Parti Teşkilatı ailesi olarak her kademedeki üyeler ile birlikte Boluspor’umuzu, yeni yönetimimizi, yeni hocamızı ve yeni binamızı ziyaret ettiklerini söyledi. Ercoşkun açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladığınız için teşekkür ederim. En başta söylenmesi gereken şey, Boluspor tüm Bolu’ya mâl olmuş, tüm Boluluların ortak paydası olan, partiler üstü siyaset üstü bir kurumumuz. Çocukluğumuzdan bugüne kadar, her aşamasında sevinciyle üzüntüsüyle, başarısıyla, başarısızlığıyla Boluspor’un yanında olduk. Bulunduğumuz konum ne olursa olsun bunu yapmaya çalıştık. Ama şu güzel binada gösteriyor ki, herkes kendi sorumlu olduğu alanda Boluspor’a bir şeyler yapmak için gayret etmiş. Bolu’ya Boluspor’a laik olan böylesi bir hizmet binası içersinde yeni bir sezona ve yeni bir döneme heyecanlı bir şekilde yelken açmak üzereyiz. Tabi her dönem Boluspor’un hedefleri büyük. Bizde bu yeni dönemin heyecanı içersinde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ne yapabiliriz, neler yapabiliriz ama en önemlisi biraz öncede söylediğim gibi siyaset üstü bir şekilde hep birlikte tüm Bolulularla birlikte Boluspor’a destek olmak için elimizden gayreti göstereceğiz. Ben yeni yönetimimize, yeni teknik heyetimize başarılar diliyorum.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.