Ahmet Kurt Yazdı; “Büyük bir hedefim var..”

24/04/2013
24
NİS
2013

Oğuz Çetin.. Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük değerler arasında şüphesiz… Futbol oynadığımız dönemlerde, keyifle izlediğimiz ve tam anlamıyla örnek aldığımız bir futbolcuydu..


Oğuz Çetin’in eleştirmek kimsenin haddi değildir.. Bir insanı eleştirebilmek için, en az o insanın seviyesinde olunması gerektiğini en iyi bilenlerdenim..
22 yıllık Süper Lig hasreti çeken Boluspor’umuz ve taraftarımız, 3 sezon üst üste Süper ligin kapısından döndü.. Bu kadar yaklaşılan ve kapısı aralanan Süper ligin kapısından içeriye neden giremiyoruz..?
Bu hasret ve özlemle başladı 2012-2013 PTT 1.Lig…


"5 yıl önce yapamadıklarımızı yapmak için geldim"


2007-08 sezonunda final, 2008-09 sezonunda ise Boluspor’la yarı final heyecanı yaşayan Serhat Güller hocayla tekrar anlaşıldı. Serhat hocanın ilk açıklaması “5 yıl önce yapamadıklarımızı yapmak için geldim” şeklindeydi.. Tüm spor kamuoyu ve taraftar, bir anda umutlu ve heyecanlı bekleyiş içerisine girdi.
Takımın başında geçirdiği 12 haftada 13 puan toplayabildi Serhat hoca… Sezon başında umut dağıtan Serhat hoca bir anda hedef adam oldu..


Boluspor yönetimi,13.haftadan sonra Serhat Hocanın görevine son vererek, Oğuz Çetin’i takımın başına getirdi. Daha ligin başında umudunu yitiren ve yine aynı senaryo diyen taraftar için yeni bir umut dönemi başladı..


“Büyük bir hedefim var” diyerek yeni bir sayfa açtığını belirten Oğuz hoca, Boluspor’u hedeflerine götürebileceğini söyledi. Beyefendi ve Sporcu kişiliği ile taraflı tarafsız her futbolseverin beğenisini kazanmış Oğuz Çetin, Boluspor’un başına getirildi büyük umutlarla..


Geldiği ilk hafta,Boluspor’un sahasında oynadığı maçlarda büyük sıkıntı çektiğini ifade etmişti Oğuz hoca..
Her taraftar gibi hocada görmüştü bu durumu.. Peki ya neden çözemedi bu sıkıntıyı.. Bu sıkıntı çözülemeyecek kadar büyükmüydü..


Başarılı olmak için şehrin,taraftarın ve basının büyük desteği lazım demişti hoca.. Şimdi sormak istiyorum sevgili hocama; “Bu taraftardan daha nasıl bir destek beklenilebilir ki..”
Oğuz hocanın Boluspor’a yeteri kadar katkı sağlayamadığı ortada.18 maçta, 27 puan topladı. 10 kişi kalmış ve durumu ortada olan Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyet Oğuz hocanın Fenerbahçe’den sonra biten Teknik direktörlük hayatını bir kez daha bitirdi.


Ligin 1.yarısında Ankaragücü ile başlayan umut, ligin 2.yarısında oynanan yine Ankaragücü maçi ile hüsrana döndü.
Ayrıca Boluspor’u çalıştırırken, Milliyet ve Skorer de köşe yazısı yazıp yorum yapmasını da doğru bulmuyordum

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.