AHMET BAYSAL O KADAR MUTLU OLDU Kİ!

04/03/2018
04
MAR
2018

Hayırların efsane ismi Bolu'muzun babası rahmetli İzzet Baysal babamızın bize emaneti Ahmet Baysal (Ahmet Amca) Boluspor'un 3-1 kazandığı Ankaragücü maçında kırmızı beyazlı takımını tribünden destekledi. Ahmet Baysal rahmetli İzzet Baysal'ın vefatının 18. yılında onu anma törenleri için Bolu'ya erken geldi.

Ahmet amca, pazar sabahı Seben Kuzgölcük köy muhtarlığı organizasyonuyla Rahmetli İzzet Baysal ve geçmişteki aile büyükleri için mevlid törenine katıldı. Daha sonra Boluspor başkanı Necip Çarıkcı, Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz ve AİBÜ Rektörü Mustafa Ali Şarlı hoca ile birlikte Boluspor'u zorlu maçta yalnız bırakmadı. İlerlemiş yaşına rağmen soğuğa yağmura aldırış etmedi, Boluspor'u tribünden destekledi. Ahmet Baysal oynanan oyundan ve mücadelen oldukça mutlu oldu ve maç sonunda herkesi tebrik etti. 

Bolusporlu futbolcuların sahaya "KALBİMİZDESİN İZZET BAYSAL" yazılı döviz ile çıkması ve büyük Boluspor taraftarının stadı "İZZET BAYSAL" tezahüratlarıyla inletmesinden dolayı çok mutlu oldu. Maç sonu galibiyet hatıra fotoğrafında güler yüzü ile mutluluğun fotoğrafını da verdi. 


Şimdi Bolulular olarak 5 Mart Pazartesi saat 13.30 da İzzet Baysal Anıt mezarında anma töreninde buluşuyor muyuz?....  


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.