ADANASPOR BOLUSPOR... ZORLU MAÇ ÖNCESİ

05/12/2014
05
ARA
2014

Geçtiğimiz hafta Kayserispor’u 90.dakikada elinden kaçıran Boluspor 12.hafta mücadelesinde Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz kazanmak için sahaya çıkacak.

Temsilcimiz 2 maçlık galibiyet özlemini bitirmek isterken, karşılaşma Adanaspor için de büyük öneme sahip. Adanaspor da bu maçı da kazanarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Ev sahibi maçı kaybederse Levent Eriş’in istifası gündeme gelebilir.

Kırmızı-beyazlılar hazır

PTT 1. Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıkları, Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde tesislerde gerçekleştirilen ter antrenmanı ile tamamlandı ve Adana’ya hareket etti. Kırmızı-beyazlılarda maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, Adanaspor’da ise Tiago cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Mehmet Sak’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Temsilcimizde 2 futbolcu  da ceza sınırında bulunuyor. Nurettin ve Emre bu maçta kart görmeleri durumunda önümüzdeki oynanacak olan Antalyaspor maçında formaya giyemeyecek. Bu futbolcular teknik kadro tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldı.

Maç TRT 1’de, Düdük Saka’da!..

Adanaspor-Boluspor maçında Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını Serkan Akal ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Niyazi İzgören yürütecek. Öte yandan mücadele TRT 1’den naklen yayınlanacak.

Boluspor favori görünüyor

2 takım arasında oynanan son maçta  Boluspor ‘un bariz üstünlüğü göz çarpıyor. Boluspor ile Adanaspor arasında oynanan son 10 mücadele 3 beraberlik çıkarken, 5 maçı Boluspor, 2 maçı ise Adanaspor kazandı. Bu maçlarda Boluspor’un 14 golüne, Adanaspor 8 golle cevap verebildi. 2 takım arasında Adana’da oynanan son 5 maçta, Boluspor’un ve ev sahibi ekibin 2’şer galibiyeti bulunurken, 1 maç ise beraberlikle noktalandı.  Mücadele öncesinde Boluspor’da 6 golle Emre, 5 golle Prijovic dikkat çekiyor.

Bolu Ekspres / Barış Güzeltürk

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.