Adanaspor Bolu yolcusu..

25/10/2013
25
EKİ
2013

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, ligin 10. haftasında deplasmanda yapacağı Boluspor maçına hazırlanıyor.

Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan turuncu-beyazlı takım yarın havayolu ile Ankara'ya oradan da Bolu'ya geçecek. Son çalışmasını Bolu'da yapacak olan takım, daha sonra maç saatini bekleyecek.

Omzundaki sakatlığı devam eden kaleci Tolgahan Acar, kondisyoner Murat Kol nezaretinde çalışmalarını sürdürdü. Ağrılarının hafiflediği belirtilen Tolgahan'ın son durumunun maç saati belli olacağı bildirildi.

Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde futbolcular la toplantı yaparak rakip hakkında bilgi verdi. Bir önceki karşılaşmayı da değerlendiren Eriş, saha içinde yapılan hatalar konusunda oyuncularına uyardı.

Bu arada futbolcu Ahmet Dereli 21'inci doğum gününü takım arkadaşları ile kutladı.

Adanaspor'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Dereli, "Gurbetçi oyuncular ilk yıllarda adapte olmakta zorlanırlar. Türkiye'ye geldiğim ilk günden bu yana Adanaspor ailesinde hiç zorluk çekmedim. Bu sezon benim için büyük önem taşıyor. Levent hocanın gelişi ile yakalayacağım forma şansını iyi değerlendirmek istiyorum. Bu sezon bizim gibi genç oyuncular için büyük bir şans" ifadelerini kullandı.

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.