Adana'da maçın ardından kim ne dedi?

14/01/2014
14
OCA
2014

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, elde edilen galibiyetin ardından takımının seri galibiyetler almak için mücadele edeceğini belirtti. 

Uğur, Boluspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamayı arzuladıklarını ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Oyuncularının özellikle müsabakanın ikinci yarısında iyi bir mücadele sergilediklerini kaydeden Uğur, ''Önümüzdeki süreçte Demirspor takımı, seri galibiyetler alma adına elinden geleni yapacaktır'' dedi.  

- Boluspor cephesi 

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise Adana Demirspor deplasmanına kazanmak için geldiklerini ve bundan dolayı karşılaşmaya çift forvetle başladıklarını ifade etti. 

Maçın ilk 15 dakikası olumlu bir futbol sergilediklerini anlatan Durmuş, rakip takımın kendi seyircisi önünde oynamanın avantajını kullandığını dile getirdi. 

Durmuş, oyun disiplininden kopmadan rakip sahada baskı yaptıklarını söyleyerek, şunları kaydetti: 

''Çok cesaretli ve ayağa oynayarak pozisyonlar bulduk. Adana Demirspor seyircisi önünde, Adana Demirspor'a karşı olumlu, cesaretli bir tavır koyan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Buradan en azından beraberlikle dönebilirdik. Bizim daha net pozisyonlarımız var. Oyuncularım emeğinin karşılığını alamadığını düşünüyorum. Adana Demirspor'u galibiyetinden dolayı kutluyorum.''

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.