Adana başkanı başarımızı hazmedemedi

14/05/2013
14
MAY
2013

Adanaspor Basketbol Başkanı Tevriz Dura, yaptığı açıklamalarla çizmeyi aşarak Boluspor’lu taraftarlara ve yöneticilere terörist yakıştırması yaptı.

Türkiye Basketbol 3. Ligi karşılaşmalarında Adanaspor'u evinde oynadığı iki karşılaşmada da yenerek Finallere gitme hakkı kazanan Boluspor'da, Adanaspor Başkanı Tevriz Dura'nın kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama Bolu'da bardağı taşırdı. Boluspor'lu yöneticilere ve taraftarlara terörist yakıştırması yapan Tevriz Dura'nın gördüğü rüyaları yalan makinesi gibi anlatması şaşkınlık yarattı.

TBL 3'üncü Liginde, şampiyonluk için mücadele eden ve inanılmaz bir bütçeyle takım hazırlayan Adanaspor, Köroğlu diyarında tepetaklak oldu. Boluspor Basketbol'a yenilerek finallere gidemeyen Adanaspor'da elenmenin şoku yaşanırken, Boluspor için söylenilen sözler bardağı taşırdı. Adanaspor'un aklıselim (!) başkanı Tevriz Dura, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile iki şehrin arasına nifak tohumları sermeye çalıştı. Dura açıklamasında, Boluspor'lu taraftarlara terörist yakıştırması yaparken, Fatih Yamaner'e ise hak etmediği şekilde hakaret etti. Baştan aşağıya yalanlarla dolu olan metinde Bolu'ya, Boluspor'a, yöneticilere ve taraftarlara hakaret edilirken, Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner'in Adanaspor Başkanı Tevriz Dura'yı mahkemeye vereceği konuşuluyor. 

medyabolu.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.