Abak umutlu gittiği ilk maçından üzgün ayrıldı

13/01/2014
13
OCA
2014

Boluspor’un yeni başkanı Savaş Abak ve yönetimi Adana Demirspor karşılaşması ile birlikte ilk kez takımın başında maçı protokol tribününden izlerlerken, alınan mağlubiyetle birlikte Adana’dan üzgün ayrıldılar.

Boluspor’da devre arasında yapılan olağanüstü kongre ile birlikte başkanlığı Mehmet İnceayan’dan devralan genç başkan Savaş Abak kırmızı beyazlı takımın başkanı olarak ilk maçını Adana 5 Ocak stadyumunda izledi. Göreve başlar başlamaz iki kez Antalya'ya kampa giden ve daha sonra Adana'ya çıkarma yapan başkan Savaş Abak’ın yanı sıra birçok yönetici de kırmızı beyazlıları desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldılar. Yöneticilerin karşılaşma boyunca oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Kırmızı beyazlı yönetim alınan mağlubiyet sonrası stadı üzgün bir şekilde terk etti. 

Bol bol hatıra fotoğrafı çektiler

Boluspor'un genç yönetimi ilk resmi maç olan Adanademirspor karşılaşması için Akdeniz kentine akın ederken, 5 ocak stadyumunda bol bol fotoğraf çektirdiler. Ellerinde telefonları ile maç öncesi birbirlerine poz veren yönetim kurulu üyeleri çektikleri resimleri sosyal paylaşım sitesinden paylaşarak, takipçilerini bilgilendirdiler.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.