ABAK “HİÇBİR YÖNETİM BU KADAR BAĞIŞ YAPMAZ”

18/06/2023
18
HAZ
2023

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, Spor14 canlı yayında Vedat Özkan’ın sorularını yanıtladı. Başkan Abak “bir yönetim sırtına bu kadar yük vurulmaz. Hiçbir yönetim de bu kadar bağış yapmaz” dedi.  

Spor14 canlı yayınında Boluspor Kulübünü almadan önce Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ofisinde bir görüşme yaptığını ve destek olması durumunda takımı alacağını ifade ettiğini belirten Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak “Tanju Başkan son 4 maç kala ofisime geldi. Destek istedi, tabiiki yapacağız. Her başkan yaptı. Bende yaptım, iş adamları da yaptı. Sonradan da dediki, Savaşcığım takım ligde kaldı. Sen bu takımı alır mısın? Bu arada dargınlıklarımız geçti. Bende kendisine eğer destek olacaksan alayım dedim. Bende senden de bir bedel çıksın, benden de bir bedel çıksın dedim. Eğer destek olmazsan bu iş zor. Daha önceden içinde bulunduğumuz için gelir hep aynı ama giderler her geçen gün artarak devam ediyor, biliyoruz yani. Ha! bugün ha! yarın diyerek bekledik. Ama yardım etmek istiyor mu? Onu da bilmiyorum. Veya da Boluspor’a sıra gelmiyor. Daha öncede söyledim bir yönetimin sırtına bu kadar yük vurulmaz. Diğer yönetimleri de biliyorum, hiçbir yönetim de bu kadar bağış yapmaz. Kongrede de söyledim. Eğer destek olunmazsa işler çok zor” diye konuştu.

Konuyla ilgili başkan Savaş Abak'ın açıklamlarını izlemek için tıklayın... 

3 yorum yapılmış

  • AHDEVEFA 19 Haziran 2023 • 11:12

    Savaş Başkanım sen doğru söylüyorsun. Keşke yazılı sözleşme yapsaydın. Çünkü başkan; laf dosyaya girmiyor deyip sözlerini unutuyor herhalde.

  • Erturul 19 Haziran 2023 • 17:22

    Savaş başkanı seviyoruz. Şu ana kadar kulübe verdikleri paraların ne kadarını bağış yapacaklarını rakam olarak alabilirsek seviniriz. Çünkü giden başkanlar ayrıldıkları zaman yaptıkları bağışları tekrardan geri alıyorlar . Bağış denen şey geriye istenmez benim bildiğim. Savaş başkana yaptığı bağışlardan ötürü teşekkür ederim Bolu halkı adına.

  • bulusporelu 20 Haziran 2023 • 13:17

    savaş başkan sadece tanju başkan mı söz verdi yapmadı yoksa başkaları söz verdide yaptımı yada bizden para yok dedilermi acaba onlarıda açıklarmısın herkes bilsin tek kişiye yüklenmeyin başka kimin ak kimin kara oldını öğrensin yoksa bunları açıklıyamam mı diyorsun neden açıklıyamadığınıda anlatırsan daha hoş olur

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.