A2 Ligi'nde grup aşaması sona erdi

08/04/2014
08
NİS
2014

A2 Ligi'nde grup müsabakaları bugün oynanan maçlarla sona erdi. Final Grubu'nu ilk 4 sırada tamamlayan Fenerbahçe A.Ş., Boluspor, Tepecikspor A.Ş. ve Sivas Dört Eylül Belediyespor, A2 Ligi Play Off müsabakalarına doğrudan katılmaya hak kazandı.

Klasman gruplarını ilk sırada bitiren takımlar ise A2 Ligi Statüsü'nün 3/1. Maddesine istinaden eşleşerek eleme müsabakaları oynayacaklar. Eleme Müsabakaları, çift maç eleme usulüne göre ve aşağıdaki program dahilinde, 11 ve 15 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Eleme Müsabakaları sonucunda tur atlayan 4 takım, Play Off müsabakalarına katılmaya hak kazanacak ve kura ile Final Grubu'nu ilk 4 sırada bitiren takımlar ile eşleşecek.

Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan A2 ligi Play Off müsabakalarının yeri ve tarihi daha sonra açıklanacak.



Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.

    11.04.2014

    PLAY-OFF ELEME TURU BİRİNCİ MÜSABAKALARI

    KASIMPAŞA A.Ş.

    BALIKESİRSPOR

    KEMERBURGAZ TESİSLERİ

    13.30

    BEŞİKTAŞ A.Ş.