A-2'lerin maşallahı var!..

26/12/2011
26
ARA
2011

A2 Ligi 3'üncü Grup'ta mücadele eden ekibimiz Boluspor A-2 takımı deplasmanda Nuri Asan Tesisleri'nde karşı karşıya geldiği Samsunspor'u 3-1 mağlup etti. 21'inci dakikada yenik duruma düşen ekibimiz karşılaşmayı 3-1 kazanırken,  puanını 20'ye çıkartarak ligde 3. sıraya yerleşti.

 

 

 Maçın ilk bölümünde geriye düşen Boluspor 43'üncü dakikada Samet ile bu gole cevap verdi ve devre bu skorla sona erdi. İkinci yarıda üstün bir oyun ortaya koyan Boluspor'da Orhun 70'inci dakikada ekibimizi öne geçririken, Oltan 90'da maçı tayin eden ve Boluspor'un galibiyetini perçinleyen golü kaydetti.


Ekibimiz bu sonuçla 20 puanla 3. sırada yer alırken bir maçı eksik olmasına rağmen zirve yarışını sürdürdü. Boluspor haftaya sahasında Orduspor'u konuk edecek.

İşte ligde diğer maçların sonuçları ve puan durumu;

13. Hafta

 SİVASSPOR
0 - 0
 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
 ORDUSPOR
1 - 1
&n
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.