9 KİŞİ İLE 1 PUANI ZOR KURTARDIK

06/03/2022
06
MAR
2022

Spor Toto 1. Lig 28. Haftasında sahasında Bursaspor'u konuk eden Boluspor öne geçmesine rağmen 9 kişi kaldığı maçta 1 puanı zor kurtardı. Ekibimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda Bekim ve Roshi'nin atılması ile maçı 9 kişi tamamladı. Konuk ekip ikinci yarıda eşitli sağlasa da ekibimiz kalan bölümlerde yaptığı savunma ile rakibine galibiyet şansı vermedi.

Spor Toto 1. Ligde düşme hatını yakından ilgilendiren maçta Boluspor ve Bursaspor Bolu Atatürk satdyumunda karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Boluspor sahaya Kaan, Fethi, Eray, Gökhan, Roshi, Zahit, Kasongo, Emin, Bülent, Abdurrahman, Balaj onbiri ile çıktı. Teknik direktör Reha Erginer Kabongo'yu sol kanata alırken forvette Belim Balaj yer aldı. 

İlk devrede Bursaspor'un pozisyon zenginliği dikkat çeksede ekibimiz Kabongo'nun 42. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Bu devrede Bursaspor'un net pozisyonlarını Boluspor savunması ve kaleci Kaan savuşturmayı başardı.

İkinci yarı Boluspor adına kartlarla başladı. İlk devreden sarı kartı bulunan Bekim Balaj 54. dakikada ikinci sarı kartı görerek sahada takımını 10 kişi bıraktı. 4 dakika sonra Bursaspor eşitliği sağlarken, 66. dakikada ki ayn pozisyonda üstüste iki sarı kart gören Roshi kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını sahada 9 kişi bırakan isim oldu.  

Kalan bölümlerde Bursaspor hücumlarına iyi cevap veren kırmızı beyazlılar 2 kişi eksik kalmasına rağmen 1 puanı kurtarmayı başardı.  Boluspor bu sonuçla Play-Of umutlarını iyice azaltırken, Bursaspor düşme hattnda hanesine çok önemli 1 puan yazdımrayı başardı.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.