9 GOLÜN 6'SI DEFANSTAN 3'Ü LANDEL'DEN

12/11/2023
12
KAS
2023

Boluspor her sezon olduğu gibi bu sezon da transferde yaptığı hataların bedelini ödemeye devam ediyor. Ekibimiz ilk 12 haftada attığı 9 golle ligin en az gol atan ekiplerinden olurken bu gollerin çoğu savunmacılardan geldi.

Boluspor'da bu haftaya kadar Landel ve Naby 3'er golle takımlarına katkı sağlarken, diğer savunmacılar Onur, Posmac ve Hakan gol kaydeden diğer isimle roldular. Landel dışında atılan 9 golün 6'sını savunma oyuncuları kaydetti. Ekibimizin son oynadığı Sakaryaspor maçında iki yan topta Naby ve Posmac skora katkı sağlasalarda bu goller puan almaya yetmedi. 

Forvetlerin olmadığı, orta saha ve hücuma yönelik oyuncuların skor üretmediği Boluspor'da hem savunma hem de gol defans oyuncularına kaldı.  

 

3 yorum yapılmış

  • merkesler 12 Kasım 2023 • 16:08

    yensek ilk 7 için yenildik düşmemek için bu maç önemliydi

  • Yaln 12 Kasım 2023 • 17:00

    Yalcın hocanın Takım düzeni yine bozuk bu maçı yine çorbaya çevirdi takımda forvet yok maçı her hafta on kişi oynuyor kalecimiz de zıkıntılı hoca bunları görmüyor gerekirse altyapı futbolcu oynatsa veya posmacı forvet oynatsa daha iyi üç forvet var bir forvet etmez açil çözmezlerse takım küme düşer

  • yuksel 12 Kasım 2023 • 22:55

    bal yapmaz golcüleri alırsan kalecinin bile gol atmasını beklersin.....

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.